Artisti: Oceanhoarse

Oceanhoarse esittelee uuden videon ja matkaa Marko Hietalan mukana Euroopan-kiertueelle

Taas olisi uutta kotimaista musiikkivideo-osaamista tarjolla. Tällä kertaa Amoralista tutun Ben Varonin luotsaama Oceanhoarse esittelee Maze of Death -kappaleeseen tehdyn videotuotoksen, katso se yläpuolelta. Videon ohjasi Hannu Nieminen, ja esitys on Jokemedia-yhtiön tuotantoa. Videobiisi on julkaistu alun perin viime vuonna ilmestyneellä Voluntary Bends -albumilla.

Tutustu nyt Oceanhoarsen iskevään ep-levytykseen – Mukana myös mielenkiintoinen lainakappale!

Helsinkiläinen metalliyhtye Occeanhoarse julkaisee parikymmentäminuuttisen Voluntary Bends -ep:n perjantaina 15. marraskuuta, mutta Soundin sivulla voi hypätä julkaisun maailmaan jo nyt. Yhtyeen debyytti-ep soi kokonaisuudessaan tuossa yläpuolella, ja se sisältää myös tyylikkään coverin Slipknotin Duality-kappaleesta.

Nyt on rajua ajoa Tokiossa! – Ota haltuun Oceanhoarsen uutuusvideo

Helsinkiläinen metallirykmentti Oceanhoarse esiintyi Tokiossa viime toukokuussa. Reissusta ei suinkaan palattu tyhjin käsin, ja nyt onkin käsillä nousevan auringon maassa taltioitu liveveto kappaleesta Feed The Sirens – ja kyseessä on todellakin aidosti elävää materiaalia, sillä Oceanhoarse nimenomaan korostaa ”tämän videon olevan sataprosenttisen autenttista livekamaa”.

Haluaisitko päästä laulamaan hyvässä nousussa olevaan metallibändiin? Nyt olisi paikka auki

Amoralista parhaiten tunnetun Ben Varonin perustama Oceanhoarse on nyt kovan paikan edessä. Yhtyeen laulaja Tommy Tuovinen vieraili hiljattain kuulotarkastuksessa ja lääkärin palaute oli sellaista, ettei miehen kannattaisi enää bändisoiton kaltaisen metelin äärellä oleilla. Niinpä Tuovinen joutuu jättämään sekä bändin että koko aktiivisen musiikkiuransa.