Artisti: Oceanhoarse

Kitaraharmoniat soikoon ja rummut paukkukoon: Oceanhoarse julkaisi uuden singlen ja videon

Ben Varonin johtama Oceanhoarse julkaisi viikonlopuksi uuden singlen metalliyleisön ratoksi. Kappaleeseen tehtiin saman tien myös musiikkivideo kyytipojaksi, ja video näyttää jatkavan yhtyeen treenikämppävideoiden tyyliä. Tämähän ei ole ollenkaan huono asia, sillä bändin cover-iloittelut vierailevine tähtineen ovat olleet vallan viihdyttäviä. Katso ja kuuntele Heads Will Roll alempaa.

Kunniaa 1990-luvun Anthraxille: Oceanhoarse pyysi treenikselle vieraita esittämään unohdettua klassikkoa

Kun Anthrax tulee puheeksi, keskustelu pyörii monesti Among the Living -aikakauden ympärillä. Ovathan Indians, I Am the Law, Caught in a Mosh ja vastaavat tietysti kovia esityksiä, mutta ei pidä unohtaa bändin myöhempää tuotantoakaan. Yksi Anthraxin 1990-luvun helmi on vuoden 1993 Sound of White Noise -albumin ykkössingle Only, jota muuan James Hetfieldkin on tiettävästi kehunut vaatimattomasti ”täydelliseksi biisiksi”.

Oceanhoarse tarttui halloweenin kunniaksi Ozzy-hittiin – mukana vieraita Insomniumista ja Shiraz Lanesta

Oceanhoarse viettää jälleen ”Ozztoberia”, kuten yhtyeen tapoihin on tässä matkan varrella kuulunut. Ozzy-kuukauden ja halloweenin kunniaksi yhtye tarjoilee nyt oman versionsa Bark at the Moonista, ja pari asiallista vierailijaakin on sessioihin kutsuttu. Mukana tyylittelevät Insomniumista ja Omnium Gatherumista tuttu Markus Vanhala sekä Shiraz Lanen Hannes Kett. Katso treenikämppätykitys alempaa!

Oceanhoarsen Ozztober-sarja päättyy hienoon Ozzy-versioon sekä ilahduttavaan yllätysvieraaseen

Näin on koittanut kolmannen ja viimeisen Ozztober-videon aika. Oceanhoarsen lanseeraaman Ozzy-tribuuttisarjan kaksi edellistä videota tarjosivat Ensiferumin Petri Lindroosin tuella esitetyn Miracle Man -tulkinnan sekä Children of Bodomin Janne Wirmanin vahvistaman Shot in the Darkin. Kolmannessa osassa kuullaan sitten vuoden 1995 Ozzmosis-albumilla alun perin julkaistu Perry Mason. Hieno biisi!