HS: Olympiastadionille suunnitellaan Tavastian kokoluokan klubia – ”Haluamme laajentaa tapahtumatoimintaa kesäkauden ja suurtapahtumien ulkopuolelle””

Suunnitelmaa on stadionin johtajan Ari Kuokkasen mukaan hahmoteltu jo pitkälle.
29.3.2024 11:42

Helsingin olympiastadionia hallinnoiva Stadion-säätiö suunnittelee vastaremontoidun stadionin uusiin tiloihin uutta klubia, jossa voisi järjestää tapahtumia ympäri vuoden, uutisoi Helsingin Sanomat.

”Meillä on loistavia sisätiloja, joihin mahtuu Tavastian verran väkeä pitkin talvea esimerkiksi keikoille ja yritystilaisuuksiin tai vaikkapa stand up-klubeille. Haluamme laajentaa tapahtumatoimintaa kesäkauden ja suurtapahtumien ulkopuolelle”, sanoo olympiastadionin johtaja Ari Kuokkanen.

Potentiaalisia keikkapaikkoja ovat esimerkiksi esimerkiksi itäkatsomon alle rakennettu hallimainen ravintolatila, johon mahtuu 600 henkilöä ja jossa on baaritiskiä yhteensä noin 60 metriä, tai vaihtoehtoisesti pääkatsomon alla sijaitseva Ravintola Suora, joka vetää 800 henkilöä. Kuokkasen mukaan suunnitelmia on hahmoteltu jo pitkälle.

”Haaveena on käynnistää toiminta tämän vuoden puolella, mutta jotain on mennyt pieleen jos emme aloita toimintaa ensi vuonna.”

Lue Helsingin Sanomien uutinen tästä.

Lisää luettavaa