Huonoja uutisia Helloweenin ystäville: esiintyminen Hellsinki Metal Festivalissa on peruttu, korvaaja julki

10.8.2023 08:50

Eipä saatu sitten kuitenkaan Helloweenia Suomeen tänä kesänä. Orkesterin piti alun perin esiintyä Himos Metal Festin pääesiintyjänä, mutta tämä tapahtuma loppujen lopuksi peruttiin kokonaan. Seuraavaksi ilmoitettiin, että Himoksen sijaan orkesteri konsertoi Hellsinki Metal Festivalissa, mutta nyt tämäkin visiitti on pyyhitty almanakasta yli. Syynä on laulaja Michael Kisken sairastuminen.

Power metal -yhtye Helloween on ilmoittanut peruvansa tulevat keikkansa Hellsinki Metal Festivaaleilla sekä Bloodstock Open Air -festareilla Isossa-Britanniassa. Syynä perumisille on laulaja Michael Kisken sairastuminen kurkunpään tulehdukseen. Yhtye kertoo taistelleensa läpi Slovenian ja Wackenin vaikeiden sääilmiöiden, mutta niitäkin vaikeampana tehtävänä on ollut näiden keikkojen peruminen. Perusteellisen pohtimisen jälkeen yhtye on todennut, ettei mitään muuta vaihtoehtoa ole”, Hellsinki kertoo sosiaalisessa mediassa.

Helloweenin korvaaja saatiin järjestymään pikavauhtia, ja perjantain 11.8. pääesiintyjänä soittaa nyt Apocalyptica. ”Odotamme todella innoissamme pääsyä Hellsinki Metal Festivaalin yleisön eteen perjantaina, vaikka luonnollisesti Helloweenin peruuntuminen on fanien kannalta harmillista. Luvassa on kuitenkin erittäin energinen ja metallinen spesiaalisetti, joka tuskin jättää ketään kylmäksi”, Eicca Toppinen kertoo.

Hellsinki Metal Festivalin muita esiintyjiä ovat muun muassa Blind Guardian, Emperor, Leprous, Stratovarius, Watain, Dark Funeral ja Clawfinger. Tapahtuma järjestetään Helsingin Nordiksella 11.–12.8.

Lisää luettavaa