Artisti: Helloween

Helloweenin syksylle buukattu Euroopan-kiertue siirtyy – Suomen-keikan uusi päivämäärä julki

Jos kesätapahtumat on jo peruttu, niin huterahkolta näyttää syksynkin keikkojen tilanne. Nyt kuuluu sellaisia tietoja, että Helloween on perunut United Alive World Tour Part II -kiertueensa tämän vuoden osalta, ja uusi yritys tehdään ensi vuoden keväällä. Aiheesta kerrotaan yhtyeen sosaalisen median kanavissa.

Ingo Schwichtenbergin muistolle – Helloween teki kunniaa itsemurhan tehneelle rumpalilleen

Perinteisessä power metalissa on monia leimallisia elementtejä. On korkealta ja kovaa laulava solisti, on Iron Maiden -henkiset kitaraharmoniat ja sitten on rumpukomppi, jossa tasaisesti naputtavat bassorummut kuljettavat kappaleita eteenpäin. Viimeksi mainitusta on kiittäminen erityisesti yhtä saksalaismuusikkoa: Helloweenin kultakauden rumpalia Ingo Schwichtenbergiä.

Helloweenin keikalla nähdään asiallinen lämmittelijä: Udo Dirkschneider saapuu Helsinkiin!

Mikäli teutonimetalli on mieleesi, tämä tieto ilahduttaa varmasti. Blabbermouth kertoo, että Helloweenin tulevalla kiertueella nähdään kovan luokan lämmittelijä: Dirkschneider-yhtyettään luotsaava Udo Dirkschneider nousee lavalle ennen power metal -jättiläistä.

Helloween saapuu jälleen Suomeen! Menestyksekäs reunion jatkuu, uusi albumi vireillä

Tästä tuli hyvä päivä perinteisen heavy metalin ystäville. Nythän on nimittäin niin, että Helloween aikoo jatkaa hyväksi havaitulla superkokoonpanolinjallaan, ja tiedossa on sekä uusi albumi että kiertue. Ja se kiertue saapuu Suomeenkin, mikä alan yleisöä saletisti ilahduttaa. Hyvä!

Kas näin irtoaa Helloweenilta nykyään Keeper of the Seven Keys -levyjen aikainen tuotanto

Helloween promotoi lokakuussa julkaistavaa keikkatallennettaan uudella videolla. Entisten jäsentensä kanssa sovun tehnyt metalliveteraani julkaisee 4. lokakuuta United Alive -liveäänitteen, joka tulee saataville sekä Blu-ray- ja dvd-muodossa että äänilevyjen ja videotallenteiden yhteispaketteina. Lisätietoja eri vaihtoehdoista löytyy levy-yhtiö Nuclear Blastin verkkosivuilta.