Huonoja uutisia virtuoosimaisen progemetallin ystäville – Sons of Apollo -superkokoonpano taitaa olla kuopattu

15.10.2023 16:41

Sons of Apollo -superkokoonpanon taru vaikuttaisi tulleen kaikessa hiljaisuudessa päätökseensä. Näin voisi ainakin päätellä kitaristi Ron ”Bumblefoot” Thalin tuoreesta haastattelusta. Mieheltä nimittäin kysyttiin, voidaanko projektilta odottaa uutta musiikkia piakkoin, mutta yhtyeeseen viitatessaan Guns N’ Rosesissakin vaikuttanut kitaristi puhuu menneessä muodossa.

”Se oli nousujohteessa toisen albumin aikoihin”, Thal sanoo. ”Asiat luistivat todella mainiosti. Saimme viimeinkin asiamme järjestykseen ja kaikki toimi. Olimme ehdottomasti menossa eteen- ja ylöspäin. Kun pandemia sitten iski, kaikki eivät enää olleet mukana pitämässä momentumia yllä ja työstämässä sitä. Ja minulla on uutta musaa Derekin kanssa. Ja sitten on [Art of Anarchy] Jeffin kanssa, joten se on tavallaan pirstoutunut muiksi jutuiksi.”

Thalilta tiedustellaan vielä, luuleeko hän uuden musiikin vievän siis vielä hyvän tovin.

”No, onnistuimme julkaisemaan kaksi studioalbumia sekä livelevyn ja -videon ja toivon että kaikki nauttivat siitä. Menneessä muodossa”, Thal toteaa.

Thalin lisäksi Sons of Apollossa soittivat basisti Billy Sheehan (Mr. Big, David Lee Roth, The Winery Dogs), ex-Dream Theater -rumpali Mike Portnoy, kosketinsoittaja Derek Sherinian (Black Country Communion) sekä laulaja Jeff Scott Soto (Journey, Yngwie Malmsteen, Trans-Siberian Orchestra).

Lisää luettavaa