Hyvää äitienpäivää! Luukas Oja laulaa oodin kaikille rakastaville, hupsuttelut kestäville äideille

Soundin Master of Pulpets -tulokaspalkinnonkin napannut Luukas Oja muistaa äitienpäivän sankareita uudella biisillä. Mutsi-kappaletta on esitetty jo yleisön riemuksi keikoilla, ja nyt treenikämpällä taltioidusta kappaleesta julkaistaan myös äänitetty versio. Tämä onkin siitä erikoinen tapaus, ettei kappaletta julkaista lainkaan suoratoistopalveluista, vaan sen voi katsoa vain sosiaalisen median kanavista. Ja nyt biisin video tulee ensinäyttöön Soundissa, katso yläpuolelta!

”Hyvää äitienpäivää toivottaa Luukas Oja! Äitit on niin mielettömiä! Kirjoitettiin tää laulu Jessican kanssa jo kesällä 2014, levottomina ja siinä oli jotain tosi hauskaa. Jossain vaiheessa esiteltiin tää bändille ja päätettiin ottaa keikkasettiin”, laulaja-kitaristi Iita Ylönen kertoo tiedotteessa.

”Täähän on tosi irrallinen meidän muusta materiaalista, mutta toisaalta tässä on just sitä Luukas Ojan ydintä. Itseasiassa tää taitaa olla meidän ainoa rakkauslaulu. Rakkauslaulu vai oodi äideille, jotka hyväksyy ja rakastaa meitä ehdoitta kaikkine piirteinemme, kestää oikuttelut ja hupsuttelut. Ja me rakastetaan heitä.”

Luukas Ojan Facebook-kanava löytyy täältä. Tällä hetkellä yhtye työstää kakkosalbumiaan ja ”haaveilee pääsystä takaisin yleisön eteen”. Kukapa ei!