”Hyvää isänpäivää, iskä” – Chris Cornellin tytär jakoi isänsä kanssa äänitetyn koskettavan duettoversion Prince-klassikosta

https://www.youtube.com/watch?v=6YB9M8aB6b8

Viime vuoden toukokuussa menehtyneen Chris Cornellin tytär Toni on jakanut Yhdysvalloissa tänään vietettävän isänpäivän kunniaksi aiemmin julkaisemattoman duettoversion Nothing Compares 2 U -kappaleesta. Princen kynäilemä ja Sinéad O’Connorin tulkitsemana jättihitiksi muodostunut kappale kuului Cornellin viimeisinä vuosina oleellisena osana tämän soolorepertuaariin ja julkaisipa mies Princen kuoltua myös studioversion herkästä coveristaan.

”Isä, rakastan sinua ja kaipaan sinua valtavasti”, Toni kirjoittaa isänsä Youtube-kanavalla julkaistun videon oheen. ”Olit paras isä. Kukaan ei voisi toivoa parempaa. Suhteemme oli erityinen ja olit aina paikalla kun tarvitsin sinua. Annoit minulle rohkeutta, kun sitä kaipasin. Uskoit minuun, kun en itse siihen kyennyt. Kaipaan rakkauttasi joka päivä. Tämän kappaleen äänittäminen kanssasi oli erityinen ja uskomaton kokemus, jonka toivoisin voivani toistaa sata kertaa uudelleen ja tiedän, että niin toivoisit sinäkin. Hyvää isänpäivää iskä, mikään ei vedä vertoja sinulle.”

Voit kuunnella kauniin ja koskettavan dueton yltä.