Artisti: Chris Cornell

Soundgarden vs. Vicky Cornell 1–0 – Soundgardenin ja Chris Cornellin lesken välinen oikeustaistelu näyttää kääntyvän bändin eduksi

Kuten Soundissakin on uutisoitu, Soundgarden ja vuonna 2017 kuolleen Chris Cornellin leski Vicky selvittelevät välejään lakimiesten välityksellä. Vicky Cornell haastoi edesmenneen miehensä yhtyeen muut jäsenet oikeuteen, koska epäilee näiden pimittäneen häneltä rojaltimaksuja. Osallisena kanteessa on myös Soundgardenin manageri, joka Vickyn mielestä on pettänyt velvollisuutensa ajaa laulajan perikunnan etuja.

Ääniä haudan takaa: näin sujuu Chris Cornellilta John Lennonin myöhäisaikojen tuotanto

Edesmennut Chris Cornell ehti äänittää vuonna 2016 kymmenen coverbiisiä ilmeisesti juhlistaakseen arvostamiensa artistien elämäntyötä. Mukana oli kappaleita esimerkiksi Harry Nilssonilta, Janis Joplinilta, Electric Light Orchestralta, Princeltä ja Guns N’ Rosesilta. Cornellin perikunta julkaisi joulukuussa nämä esitykset nimellä No One Sings Like You Anymore, ja nyt albumilta esitellään lyriikkavideo John Lennonin Watching the Wheels -biisistä. Katso alempaa.