”Hyvinvointini ja mielenterveyteni kannalta näin on parasta” – Cradle Of Filthin ja kosketinsoittajan tiet eroavat

Lindsay Schoolcraft jättää yhtyeen seitsemän vuoden jälkeen.
11.2.2020 07:54

Äärimetalliyhtye Cradle Of Filthin kosketinsoittaja Lindsay Schoolcraft (artikkelikuvassa kolmas vasemmalta) on eronnut bändistä seitsemän palvelusvuoden jälkeen. Schoolcraft ja bändin nokkamies Dani Filth tiedottivat asiasta yhtyeen sosiaalisen median kanavissa.

”Päätös oli vaikea, mutta vakuutan, että hyvinvointini ja mielenterveyteni kannalta näin on parasta. Olen hyvää vauhtia kuntoutumassa ja jatkan yhä täysiaikaisena muusikkona kahden projektini parissa”, Schoolcraft perustelee yhtyeen julkaisemassa tiedotteessa.

”Tämä on vaikea asia koko bändille, josta on tien päällä muodostunut tiivis perhe, mutta näin on parempi niin [Schoolcraftin] terveyden kuin bändin musiikillisen kehittymisen kannalta. Tulemme totta kai kaipaamaan Lindsayta emmekä haluaisi erota”, Dani Filth vuorostaan kommentoi.

”Vaikka tämä onkin yhden aikakauden loppu, se on myös lupaus uudesta. Lindsayn jatkaja on jo löydetty ja tulee antamaan panoksensa uudelle levylle. Uuden levyn äänitykset alkavat hyvinkin piakkoin ja julkaisu tapahtuu myöhemmin tämän vuoden aikana.”

Cradle Of Filth nähdään Suomessa seuraavan kerran kesäkuun alussa Tampereen Rockfesteillä.

Lisää luettavaa