Iloisia uutisia Black Sabbathin ystäville! Tänä vuonna saattaa ilmaantua myyntiin kauan odotettuja levyjä

20.1.2022 06:57

Viimeinkin kuuluu hyviä uutisia Tony Martinin suunnasta. Black Sabbathissa 1980–90-luvuilla vaikuttanut laulaja ilmoittaa sosiaalisessa mediassa, että hänen aikakautensa Sabbath-albumit saadaan viimein uusina painoksina markkinoille. Mainio juttu!

”Sain puhelun Tony Iommin managerilta”, Martin kirjoittaa. ”Ilmeisesti aikakauteni Sabbath-levyistä on tehty uusi sopimus. Uusintapainos näyttää tosissaan tapahtuvan. Saattaa olla, että Tony Martin on vuoden mittaan runsaasti esillä… Sori vaan siitä!”

Myöhemmin laulaja vielä lisää, että yksittäisten levyjen sijaan tiedossa on ilmeisesti kaikki Martin-albumit niputtava boksi. ”Julkaisupäivää minulla ei ole tiedossa”, Martin kirjoittaa.

Martin lauloi Iommin rinnalla vuosina 1987–91 ja 1993–1997. Hänen aikanaan Sabbath oli suosionsa aallonpohjassa ja julkaisi joitain uransa epäonistuneimpia levyjä, mutta mukana on myös Headless Crossin (1989) kaltaisia erinomaisia, suotta vähälle huomiolle jääneita albumeita. Näitä levyjä on saanut turhaan hakea suoratoistopalveluista tai levykaupoista, mutta nyt asiaan näyttää viimein tulevan muutos. Martinin päivityksen voi lukea alta:

Lisää luettavaa