Iloisia uutisia Hurriganesin ystäville: Ile Kallio nähdään pian taas vanhojen hittien kimpussa

1.2.2019 11:01

Tämä tieto varmasti lämmittää Hurriganesin arvostajia. Ile Kallio nimittäin aikoo palata tänä keväänä juurilleen ja soittaa kolme keikkaa, joilla kuullaan pelkästään sitä itseään. Kallio konsertoi Hurriganes-teemalla Helsingissä, Imatralla ja Lappeenrannassa.

Kitaristin mukana kiertää joutsenolainen rocktrio Black Devils. Kallion mukaan tässä kokoonpanossa yhdistyivät kaikki osa-alueet, joita Hurriganesin oikeaoppiseen soittamiseen tarvitaan.

”Minulta on usein kysytty, lähtisinkö tekemään keikkoja, joilla soitetaan pelkkää Hurriganesia, mutta ajatus ei ole aiemmin tuntunut luontevalta. Tavattuani Black Devilsin muusikot minulle tuli kuitenkin fiilis, että näillä kavereilla on paitsi hommaan tarvittava soittotaito myös oikea asenne. Haluamme pitää huolen siitä, että alkuperäinen Ganes-musan fiilis ja draivi välittyvät yleisölle”, Kallio kertoo tiedotteessa.

Black Devilsin miehistöön kuuluvat kitaristi Matti Kähkönen, basisti Tero Salminen ja rumpali-laulaja J-P Kakkola. Black Devils fest. Ile Kallio nähdään keikalla alla olevan aikataulun mukaisesti:
18.4. Helsinki, On the Rocks
19.4. Imatra, Osmo´s Cosmos Bar
20.4. Lappeenranta, Totem

Lisää luettavaa