Iloisia uutisia metalliyleisölle: Hellfire-festivaali tuo kovia bändejä Helsinkiin, Ouluun ja Tampereelle

8.10.2020 10:02

Tämä kelpaa kyllä! Koronapandemian aiheuttamien peruutusten, siirtojen, säätöjen ja epävarmuuksien keskellä on ilo kertoa suopeampia keikkauutisia, ja nyt sellaisia olisi tarjolla metallikansalle. Joulukuussa nimittäin järjestetään Helsingissä, Tampereella ja Oulussa Hellfire-festivaali, joka tuo yleisön eteen vallan tasokkaita kotimaisia yhtyeitä.

Kaikilla kolmella keikalla nähdään surmacore-suuruus Rytmihäiriö, melodisen death metalin taitaja Kalmah, eeppisiä äänimaisemia tavoitteleva Brymir sekä Mors Subita päälle. Lisäksi Helsingissä nähdään viidentenä yhtyeenä …And Oceans, ja Oulussa sekä Tampereella viidennen böndin paika saa Wolfheart.

Tapahtumat järkestetään 17.12. Helsingin Telakalla, 18.12. Oulun Club Teatriassa ja 19.12. Tampereen Olympiassa. Lipunmyynti alkaa 12.10. Lippupisteessä (Helsinki), Ticketmasterissa (Oulu) ja Tiketissä (Tampere). Festivaalin verkkosivut löytyvät osoitteesta www.hellfire.fi.

Kuten arvata saattaa, tapahtumat järjestetään rajoitetulla yleisökapasiteetilla sekä hyvää hygieniaa painottaen. Festivaalin promoottori Toni Törrönen iloitsee tiedotteessa, että koronatalven keskelle saatiin järjestymään tämän mittaluokan bakkanaali.

”Elävä musiikki on ihmisille tarpeen, ja monet ovat isosti kaivanneet päästä katsomaan livemusaa. Toteutamme kaiken yhdessä bändien ja keikkapaikkojen kanssa niin taatusti ja turvallisesti, kuin se näinä aikoina suinkin on mahdollista”, Törrönen kirjoittaa.

Lisää luettavaa