Iloisia uutisia oudon musiikin ystäville: Mike Pattonin tähdittämä Mr. Bungle tulee taas!

14.8.2019 08:54

Kappas, Mike Patton on innostunut muistelemaan menneitä! Jo ennen kuin laulaja oli kiinnitettiin Faith No Moreen, mies tykitteli menemään Mr. Bunglen riveissä. Tämä harvinaisen erikoinen orkesteri, joka tunnetaan myös riitaisasta historiastaan Red Hot Chili Peppersin kanssa, julkaisi kolme levyä 1990-luvulla ennen kuin soitti viimeisen keikkansa vuonna 2000. Nyt yhtyeen jäsenet palaavat rikospaikalle ja suunnittelevat uusia keikkoja.

Blabbermouth uutisoi, että Mr. Bungle aikoo soittaa läpi vuonna 1986 alun perin julkaistun The Raging Wrath of the Easter Bunny -demonsa kolmella keikalla ensi vuoden alussa. Bändi konsertoi 7.–10.2. Los Angelesissa, San Franciscossa ja New Yorkissa. Yhtyeen alkuperäisten jäsenten (Trevor Dunn, Mike Patton ja Trey Spruance) lisäksi kokoonpanossa ovat mukana Anthraxin Scott Ian ja Slayeristä parhaiten tunnettu Dave Lombardo. Kova ryhmä!

Sitten katsotaan, saako tämä paluu aikaiseksi niin paljon kuhinaa, että ryhmä innostuisi tekemään enemmänkin keikkoja tai jonkinmoista uutta äänitettä. Toivossa on hyvä elää.

Lisää luettavaa