Artisti: Faith No More

Mike Patton on jälleen lempiasiansa kimpussa: kummallista musiikkia julkaisemassa

Silloin, kun Mike Patton ei räyhää stadioneilla Faith No Moren keulilla, kaveri puuheilee muiden musiikkiprojektiensa kimpussa. Näistä projekteista löytyykin monen sortin meininkiä, eikä kaikista bändeistä edes osaa sanoa, mitä niistä oikein pitäisi ajatella. Tomahawk, Dead Cross, Peeping Tom, Fantomas, mitä näitä nyt on – ja keväällä on vuorossa australialaisen Anthony Paterasin kanssa koordinoidun Tētēma-kokoonpanon uusi albumi.

Sieltä se vahvistus tuli: Faith No More tekee paluun keikkalavoille – orkesteri saapuu myös suomalaisten ulottuville

Faith No More julkaisi viikonloppuna sosiaalisessa mystisen kuvan, joka sai orkesterin fanikunnan kollektiivisen mielikuvituksen liikkeelle, ja jota on sittemmin analysoitu pikselin tarkkuudella useammassakin torpassa ja niemen notkossa ympäri maailmaa.

Iloisia uutisia oudon musiikin ystäville: Mike Pattonin tähdittämä Mr. Bungle tulee taas!

Kappas, Mike Patton on innostunut muistelemaan menneitä! Jo ennen kuin laulaja oli kiinnitettiin Faith No Moreen, mies tykitteli menemään Mr. Bunglen riveissä. Tämä harvinaisen erikoinen orkesteri, joka tunnetaan myös riitaisasta historiastaan Red Hot Chili Peppersin kanssa, julkaisi kolme levyä 1990-luvulla ennen kuin soitti viimeisen keikkansa vuonna 2000. Nyt yhtyeen jäsenet palaavat rikospaikalle ja suunnittelevat uusia keikkoja.