Artisti: Faith No More

Faith No More julkaisi päivitetyn kiertueohjelmansa – Suomen-keikan kohtalo epäselvä

Faith No Moren oli määrä saapua tähdittämään tämän kesän Tuska Open Airia, mutta eipä nyt sellaista riemua sitten saatukaan. Tarkemmin ottaen yhtyeen oli määrä kiertää pitkin Eurooppaa koko kesän, mutta rundi jouduttiin pandemian vuoksi siirtämään ensi vuoteen. Onneksi nyt ei kokonaan peruuntunut tämä rupeama.

Faith No More -kosketinsoittajan musiikkivideo oli liikaa Youtubelle – rikkoi ”seksuaaliselle sisällölle asetettuja rajoja”

Faith No More -yhtyeen kosketinsoittaja Roddy Bottumin yhdessä poikaystävänsä Joey Holmanin kanssa luotsaama Man on Man -projekti julkaisi äskettäin musiikkivideon Daddy-kappaleelleen. Tästä audiovisuaalisesta pläjäyksestä ei kuitenkaan päästy kovinkaan kauaa Youtubessa nauttimaan, sillä nyt pätkä on poistettu videopalvelusta.

Nyt on kova: Mike Patton riensi Scott Ianin kaveriksi tulkitsemaan wanhaa thrash-klassikkoa

Speak English or die, möykkäsi Stormtroopers of Death vuonna 1985. Anthraxin Scott Ianin ja Charlie Benanten nuoruusvuosien sivuprojekti on julkaissut nyt korona-aikana useita videoita, joissa bändi tykittelee läpi muinaista tuotantoaan, ja uusimmalla esityksellä on vierailijaksi saatu itse Mike Patton. Hänen tulkitsemanaan vanha uhokappale on tosin saatettu muotoon Speak Spanish or die, ja Patton havainnollistaa, että miehen äänessä riittää edelleen puhtia. Kuuntele alempaa.

Mike Patton on jälleen lempiasiansa kimpussa: kummallista musiikkia julkaisemassa

Silloin, kun Mike Patton ei räyhää stadioneilla Faith No Moren keulilla, kaveri puuheilee muiden musiikkiprojektiensa kimpussa. Näistä projekteista löytyykin monen sortin meininkiä, eikä kaikista bändeistä edes osaa sanoa, mitä niistä oikein pitäisi ajatella. Tomahawk, Dead Cross, Peeping Tom, Fantomas, mitä näitä nyt on – ja keväällä on vuorossa australialaisen Anthony Paterasin kanssa koordinoidun Tētēma-kokoonpanon uusi albumi.

Sieltä se vahvistus tuli: Faith No More tekee paluun keikkalavoille – orkesteri saapuu myös suomalaisten ulottuville

Faith No More julkaisi viikonloppuna sosiaalisessa mystisen kuvan, joka sai orkesterin fanikunnan kollektiivisen mielikuvituksen liikkeelle, ja jota on sittemmin analysoitu pikselin tarkkuudella useammassakin torpassa ja niemen notkossa ympäri maailmaa.