Ilosaarirock julkisti ensimmäiset esiintyjätietonsa – Nightwish, Gogol Bordello ja Action Bronson Joensuuhun

Gogol Bordello

Ilosaarirock tiedottaa ensi kesän kujeistaan. Joensuusta kiirii sellaista tietoa, että ensi kesän festivaalia tähdittää kotimaan metallijätti Nightwish, ja ulkomailtakin saapuu paikalle muutama vieras.

Mustalaispunkin suurlähettiläät Gogol Bordello sekä räppäri Action Bronson ovat Ilosaaren ensimmäiset ulkomaiset vahvistukset. Gogol Bordellon edellisestä Suomen-vierailusta onkin tainnut kulua sellaiset neljä vuotta, mikä on tämän bändin mittapuulla pieni ikuisuus. Kiva, että nyt kajahtaa taas!

”Upeaa saada kolme erinomaista artistia Laulurinteelle. Nightwish esiintyi meillä viimeksi vuonna 2013, joten on korkea aika saada porukka takaisin kotikonnuille. Gogol Bordelloa on toivottu Ilosaarirockiin jo vuosia ja on mahtavaa, että keikka viimein toteutuu. Action Bronson on yksi kiinnostavimmista rap-nimistä ja ollaan vokoteltu miestä Suomeen jo tovi. Kesän odotus on nyt virallisesti avattu”, kertoo Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen tiedotteessa.

Vuonna 1971 perustettu Ilosaarirock teki viime kesänä uuden kävijäennätyksen, kun Laulurinteellä juhli kolmen päivän aikana yhteensä 67 000 ihmistä. Aika näyttää, miten käy tänä kesänä. Festivaalin lippujen hintatietoja kannattaa tutkia esimerkiksi tapahtuman verkkosivujen avustuksella.