Ilosaarirock julkisti pari uutta ulkomaista nimeä – Joensuun musiikkijuhlan päiväkohtainen ohjelma julki

28.2.2023 11:00

Hoi kaikki Ilosaarirockin ystävät, olisi vähän uutisia. Joensuun festivaalihelmi tiedottaa kahdesta uudesta ulkomaisesta kiinnityksestä, ja samalla julkaistiin päiväkohtainen ohjelma sekä kaikki lipputyypit myyntiin. Niin se festarikesä pikkuhiljaa lähestyy!

Uudet kiinnitykset ovat albanialais-amerikkalainen poptähti Ava Max ja brittiyhtye Sleep Token. Ava Max teki läpimurtonsa vuonna 2018 Sweet but Psycho -hitillä, ja laulaja on kerännyt vertauksia esimerkiksi Lady Gagaab ja Dua Lipaan. Sleep Token puolestaan on mystinen musiikkikollektiivi, jonka ritualistisessa ulosannissa on sävyjä rockista, metallista ja popmusiikistakin.

”Tähän julkaisuun tiivistyy taas loistavasti koko Ilosaarirockin sielu. Ohjelmasta löytyy niin globaalia popdiivaa suoraan maailman suurimpien ja soitetuimpien soittolistojen kärjestä kuin sitten vähän arvoituksellisempaa crossover-tykittelyä kenties maailman mystisimmältä yhtyeeltä. Jokaiselle jotakin”, sanoo Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen tiedotteessa.

Ilosaaren päiväkohtainen ohjelmakin on julkaistu, tsekkaa se festivaalin verkkosivuilta. Tapahtuman pääsylippuja voi hankkia samasta paikasta sekä Tiketistä ja Lippupisteestä päälle. Kaikki lipputyylit ovat nyt myynnissä. Festivaalin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muun muassa he Prodigy, Years & Years, Benson Boone, Carpenter Brut, Dylan, Frank Carter & The Rattlesnakes, Jacob Banks, JVG, Stam1na, Vesala ja VV.

Lisää luettavaa