Iron Maiden -laulaja menetti malttinsa ja haukkui katsojan pataluhaksi – tarkentaa nyt puheitaan

13.2.2024 21:22

Iron Maiden -solisti Bruce Dickinson hermostui pahemman kerran soihdun kanssa katsomossa heiluneelle fanille yhtyeen esiintyessä Kreikassa vuonna 2022. Malttinsa menettänyt Dickinson antoikin palaa varsinaisen täyslaidallisen soihdun heiluttelijan niskaan.

Nyt Dickinson on muistellut tapahtumia tuoreessa Rock Hard Greecen haastattelussa, josta uutisoi Blabbermouth. Solisti haluaa samalla hieman tarkentaa sanomisiaan.

”Ai, se kaveri heiluttelemassa”, Dickinson muistaa. ”Tiedätkö mitä? Luultavasti veikkasin hänen kansallisuutensa väärin. Menetin vain malttini, koska se oli… tuollainen todella, todella pienen vähemmistön puuhailu on itsekästä ja häiritsevää. He pitävät sitä siistinä. Siinä ei ole kyse bändistä tai yleisöstä.”

”Kyse on heistä”, Dickinson jatkaa, ”ja heidän halustaan saada huomiota ja vahingoittaa ympärillään olevia ihmisiä. Jos satut olemaan astmaatikko tai kärsit keuhko-ongelmista, he ovat vain: ’Me emme välitä. Täytän vain koko paikan savulla, koska se saa minut tuntemaan itseni tärkeäksi.’ Se on heidän asenteensa. Se ärsyttää minua ihan jumalattomasti. Joten menetin tosiaan malttini. Minun ei tosin olisi pitänyt kutsua häntä kreikkalaiseksi persläveksi vaan ihan vain persläveksi.”

Lisää luettavaa