Iron Maidenin Steve Harris kirjoittaisi mielellään elämäkerran – ”En pystyisi siihen kuten Bruce”

Harrisilla ei vain ole tarpeeksi aikaa kirjan kirjoittamiselle.
6.3.2024 08:46

Tuoreessa Trunk Nationin haastattelussa Steve Harrisilta, Iron Maidenin perustajalta ja pääasialliselta biisintekijältä, kysyttiin, voisiko tämä kuvitella kirjoittavansa elämäkerran samaan tapaan kuin yhtyeen laulaja Bruce Dickinson teki muutama vuosi sitten.

”Tekisin sen oikein mielelläni jossain kohtaa. Siinä on lähinnä kysymys ajasta. Teen niin paljon muita juttuja, kun en ole kiertueella. En pystyisi siihen kuten Bruce, joka pystyy tekemään kymmenen asiaa samaan aikaan. Hän kertoi minulle kirjoittavansa kirjaansa jopa takahuoneessa ennen keikkaa. Minä en pystyisi siihen, minun pitäisi suunnitella ja tehdä se paljon metodisemmin, joten tiedän, että se veisi minulta paljon aikaa”, Harris pohtii.

”Mutta kyllä, tekisin sellaisen mieluusti. Luultavasti keskittyisin kirjassani vain varhaisiin aikoihin.”

Iron Maiden on julkaissut myös monia bändin historiaa läpikäyneitä dvd-julkaisuja (Early Days sekä Live After Death– ja Maiden England -konserttivideoiden dvd-painokset), mutta varsinaista virallista dokumenttielokuvaa bändistä ei ole vielä tähän päivään mennessä tehty. Harris ei kuitenkaan sulje sellaisenkaan mahdollisuutta pois.

Lisää luettavaa