Jack Whiten Third Man Records julkaisee vinyylisoittimen lapsille – mukana satukirja ja kokoelmalevy

Älpyllä äänessä mm. Nina Simone, Carole King ja Muppettien Kermit-sammakko.

This Record Belongs To...?

Näinä fyysisten formaattien kimurantteina aikoina kekseliäät bisnesideat ovat entistäkin kullanarvoisempia. Onneksi meillä on Jack White. Luovana yksilönä tunnetun miehen johtama Third Man Records -levy-yhtiö aikoo nimittäin saattaa markkinoille lapsille suunnatun vinyylisoittimen. Pressitiedotteessa masiinaa kuvaillaan ”kevyeksi, kannettavaksi lasten levysoittimeksi, josta löytyvät sekä sisäänrakennetut kaiuttimet että usb-portti älppäreiden kääntämiseksi digimuotoon”.

Laitteen mukana toimitetaan satukirja ja kokoelma-LP. Jälkimmäisellä äänessä ovat mm. Nina Simone, Donovan, Carole King, Van Dyke Parks, Woody Guthrie ja The Muppet Showsta (19761981) tuttu Kermit-sammakko. Koko kappalelistan näet täältä. Satukirja sen sijaan ”kertoo tarinan viidestä metsäystävyksestä, jotka löytävät mysteeriesineen pyöreän, litteän levyn, jota on alettava tutkia. Eläintoverit onnistuvat lopulta selvittämään kiekon salat ja oppivat, kuinka sen saa soimaan niin, että alkaa vallan tanssittaa”.

This Record Belongs To _____ -nimellä kulkeva apparaatti tulee myyntiin 6.11. alkaen. Bundle-paketti on jo nyt ennakkotilattavissasi 95 dollarin hintaan täältä ja täältä.