Jälleen huonoja uutisia Ozzy Osbourne -leiristä: koko vuoden 2019 kiertue perutaan Pimeyden prinssin terveysongelmien vuoksi

AOP

Vuodesta 2019 on muodostumassa Ozzy Osbournelle varsinainen tuskien taival. Euroopan-kiertueensa – Suomen-keikka mukaan lukien – keuhkokuumeen vuoksi alkuvuodesta peruneen Ozzyn kokemille vastoinkäymisille ei nimittäin nyt tuntuisi näkyvän loppua lainkaan.

Tällä kertaa Pimeyden prinssin tiedotetaan kaatuneen kotonaan Los Angelesissa sillä seurauksella, että vuoden 2003 mönkijäonnettomuudesta saadut fyysiset vauriot ovat palanneet kiusaamaan heavy metal -veteraania. Mies kävi vammojensa vuoksi leikkauksessa viime kuussa ja jatkaa nyt toipumista lääkärien valvonnassa.

”En voi uskoa että joudun siirtämään lisää keikkapäivämääriä”, Ozzy kirjoittaa Facebook-sivuillaan julkaistussa tiedotteessa. ”Sanat eivät riitä kuvailemaan kuinka turhautunut, vihainen ja masentunut olen siitä, etten pääsekään kiertueelle. Olen kiitollinen kaikesta rakkaudesta ja tuesta, jota olen saanut perheeltäni, bändiltäni, ystäviltäni ja faneiltani, se todella auttaa minua jaksamaan. Tietäkää, että paranen päivä päivältä… kuntoudun täysin… hoidan kiertueen loppuun… palaan vielä!”

Tälle vuodelle suunniteltu kiertue starttaa näillä näkymin vuoden 2020 helmikuussa, ja jo ostetut liput tulevat kelpaamaan uusille keikoille sellaisenaan. Kaikkia festivaalikeikkoja ei kuitenkaan tulla korvaamaan. Europan uudet keikkapäivämäärät tullaan julkistamaan lähiviikkojen aikana.