Jälleen kantautuu paluu-uutisia: Kwan nähdään keikkalavoilla ensi kesänä

20.12.2023 13:20

2000-luvun alussa villiä nuoruuttaan eläneet muistavat varmasti Marikon ja Tidjânin tähdittämän Kwan-yhtyeen. Mikäli orkesterin tuotanto miellytti, nyt on tarjolla iloisia uutisia, sillä Kwanin tiedotetaan palaavan esiintymislavoille kesällä 2024. Mikäpä siinä!

Ensi alkuun yhtyeen kerrotaan konsertoivan Seinäjoen Vauhtiajoilla, Turun Slot Festivalilla, Kemin Satama Open Airissa sekä Porisperessä Porissa. Loput kesän 2024 esiintymiset julkaistaan myöhemmin.

”Olimme pyöritelleet paluun mahdollisuutta jo ennen koronaa, mutta sitten se jäi. Kunnes Jyrki69 pyysi meitä vierailemaan omaan esitykseensä Vain elämää -ohjelmaan vuonna 2022. Silloin tajusimme, että meillä on yhä se sama energia ja fiilis tallella ja ryhdyimme tosissamme puuhaamaan paluuta. Odotamme tulevaa jo todella innolla, on mahtavaa päästä kirmahtamaan yksi kesä festarilavoilla”, Mariko kirjoittaa tiedotteessa.

”Fiilis on todella innostunut ja energinen. On hienoa päästä tutun livekokoonpanon kanssa keikoille ensi kesänä. Meillä on tarkoitus tuoda festareille kunnon liveshow”, Tidjân jatkaa.

Siinäpä siis hittiosastoa vuodelta 2003 näin juhlan kunniaksi, olkaa hyvät:

Lisää luettavaa