James Hetfield nimeää yhtyeen, joka on viimeksi saanut heviveteraanin suun messingille – ”Se pääsi yllättämään”

15.6.2024 20:02

Metallican laulaja-kitaristi James Hetfield nimesi The Metallica Report -podcastissa yhtyeen, josta on viimeksi innostunut.

”Mitä uuteen musiikkiin tulee… selailen Sirius XM:n kanavia”, Hetfield kertoo uuden musiikin . ”On niin helppo turvautua soittolistaansa ja kuunnella samaa kamaa yhä uudelleen ja uudelleen. Jos en kuuntele radiota, jossa joku muu vastaa valinnoista, en välttämättä kuule uusia juttuja. En halua pudota ’jos pidät tästä, saatat tykätä tästä’ -kaninkoloon. Joskus se toimii, joskus ei. Silloin kuitenkin tietokone kertoo, mistä saattaisin pitää.”

”Uusin bändi, mikä radiota kuunnellessa pääsi yllättämään ja toi hymyn huulille, on Category 7”, Hetfield sanoo. ”Kuuntelin sitä ja tuumin: ’Tuo on loistava ääni. Se kuulostaa todella tutulta.'”

Category 7:n keulilla häärää Armored Saintin John Bush, joka oli aikoinaan ehdolla myös Metallican vokalistiksi.

”Sehän oli helkkari vieköön John Bush, laulaja, jota emme koskaan saaneet”, Hetfield naureskelee.

Category 7:n kokoonpanoon kuuluu Bushin lisäksi kitaristit Phil Demmel (Kerry King, ex-Vio-Lence) ja Mike Orlando (ex-Adrenaline Mob) sekä basisti Jack Gibson (Exodus) ja rumpali Jason Bittner (Overkill, Shadows Fall).

”Kuulin biisin radiosta ja siinä se. Se oli mahtava”, Hetfield lisää. ”Todella hyvä biisi. Ja olen iloinen, että John on päässyt tekemään omaa juttuaan. Hän oli niin sidoksissa Armored Saintiin ja sitten Anthraxiin. Se on jännittävää.”

Lisää luettavaa