Jeff Beckin keikat saivat nimekästä lisävahvistusta – Johnny Depp saapuu kesällä Suomeen

(Päivitetty 11:49)

Katkeraa oikeuskamppailua läpi kevään käynyt Johnny Depp saapuu muutaman viikon kuluttua Suomeen. Depp nähtiin jo viime viikolla lavalla Jeff Beckin keikkakokoonpanossa Briteissä, ja ilmeisesti yhteistyö on sujunut niin hyvin, että pesti jatkuu pidempään. Tiedote kertoo, että Depp soittaa Beckin rinnalla myös Helsinki Blues Festivalissa 19.6. ja Tampere-talossa 20.6.

Beckin yhtyeen muut jäsenet ovat basisti Rhonda Smith, rumpali Anika Nilles ja kosketinsoittaja Robert Stevenson. Aiemmilla keikoilla kokoonpano esitti versioita muun muassa Jimi Hendrixin, Killing Joken, Marvin Gayen ja John Lennonin biiseistä, olisiko samaa kamaa tulossa sitten myös Mansessa.

Depp oli alkuvuodesta valtavan mediamyllytyksen silmässä, kun näyttelijä kävi oikeutta entistä puolisoaan Amber Heardia vastaan. Riidan kumpikin osapuoli syytti toista parisuhdeväkivallasta. Molemmat joutuivat lopulta maksamaan korvauksia, mutta Deppin katsotaan jääneen kamppailussa lopulta voiton puolelle. Ruma sotku se kaiken kaikkiaan oli.