Artisti: Jeff Beck

Muistellaanpa Rock and Roll Hall of Fame -julkistusten äärellä kertaa, jolloin Metallica esiintyi kera rockin ”kuka kukin on” -katraan

Kuten aiemmin uutisoimme, tuoreimmat, vuoden 2017 Rock and Roll Hall of Fame -ehdokkaat on juuri julkistettu. Mukana menossa ovat niin Pearl Jam, Journey kuin Yes ja Electric Light Orchestrakin. Itse kunnianosoitusten lisäksi yhdeksi juhlallisuuksien hienoimmista traditioista lukeutuu kulloistenkin ehdokkaiden, usein ulkopuolisten apujoukkojen myötämielisellä avustuksella muodostamien all star -kokoonpanojen esiintymiset.

Kitarajumala Jeff Beck juhlisti 50-vuotistaiteilijataivaltaan Prince-coverilla – lavalle rynnisti legendaosastoa vähän enemmänkin

Hollywood Bowlissa viime keskiviikkona 50-vuotistaiteilijajuhliaan viettänyt kaikkien kitarasankareiden kitarasankari Jeff Beck esitti yhdessä laulaja Beth Hartin kanssa voimallisen tulkinnan Princen kuolemattomasta Purple Rain -klassikosta, raportoi Rolling Stone. Tähtiloiste ei jäänyt vielä suinkaan tähän, sillä kesken esityksen lavalle juoksi vielä muuan Steven Tyler taustalaulajien remmiä täydentämään. Ennen tätä Aerosmith-kultakurkku oli omalla esitysvuorollaan vetäissyt Tiny Bradshaw laina Train kept-A Rollin’in  ja Yardbirds-cover Shapes of Thingsin.

Jeff Beck julkaisee livelevyn – mukana kaksi täysin uutta raitaa

Brittiläinen kitaristi Jeff Beck julkaisee toukokuussa livealbumin. Live+ nimeä kantava albumi sisältää myös kaksi ennen julkaisematonta raitaa, joiden nimet ovat Tribal ja My Tiled White Floor ja ne laulavat vierailevat Ruth Lorenzo ja Veronica Bellino. Kitaristin suunnitelmissa on myös jo uransa seitsemästoista täyspitkä albumi, joka on tarkoitus julkaista myöhemmin tänä vuonna.Beck on myös lähdössä kiertueelle, joka starttaa huhtikuun 13. päivä New Yorkista.