Joe Lynn Turner ei usko huhuihin, joiden mukaan Ritchie Blackmore olisi palaamassa Deep Purpleen

15.4.2023 19:24

Entinen Rainbow-/Deep Purple -solisti Joe Lynn Turner ei usko takavuosien yhtyetoverinsa Ritchie Blackmoren palaavan Purplen riveihin.

Aihe nousi esiin SiriusXM:n Trunk Nation With Eddie Trunk -ohjelmassa, josta raportoi Blabbermouth.

Show’n isäntä Eddie Trunkin sivusi Turnerin kanssa jutustellessaan ”luotettavista lähteistä” kuulemiansa huhuja, joiden mukaan Blackmore saattaisi olla tekemässä paluuta Purpleen.

”No, voin sanoa tämän: en tiedä miten se tapahtuisi”, Turner tokaiseen. ”Heillä menee hyvin [kitaristi] Simonin [McBride] kanssa, ja voisi sanoa, että [Blackmoren] ja [laulaja Ian] Gillanin välillä vallitseva kitka ei ole vähenemään päin.”

”Mutta tiedätkö mitä? Luulen että kyse on ihmisten mielikuvituksesta ja toiveista”, Turner jatkaa. ”Jos niin käy, mikäs sen mukavampaa. Ostan levyn ensimmäisten joukossa. Mutta samaan aikaan huhut ovat vain huhuja. Asiat eivät näyttäisi olevan menossa siihen suuntaan. Luulen että Steve Morse — siunausta hänelle — oli bändissä pidempään kuin Ritchie, ja nyt Simon on bändissä. En näe mihin Ritchie sopisi.”

Perjantaina 78 vuotta täyttänyt Blackmore oli perustamassa Deep Purplea, mutta ei ole soittanut yhtyeen riveissä sitten vuoden 1993. Morse astui Blackmoren saappaisiin vuonna 1994, mutta jättäytyi pois kokoonpanosta viime vuonna voidakseen keskittyä hoitamaan syöpää sairastavaa vaimoaan. McBride nimettiin virallisesti Deep Purplen kitaristiksi kesällä 2022.

Lisää luettavaa