Joko vihdoin? Tool tiedotti mystisestä päivämäärästä sosiaalisessa mediassa ja keikallaan

Ilmestyykö uusi levy 13 vuoden odottelun jälkeen viimein elokuussa?
8.5.2019 11:12

Maailmanlaajuista kulttisuosiota nauttiva vaihtoehtometalliyhtye Tool on pitänyt fanejaan jännityksessä jo pitkään ja jatkoa vuoden 2006 10, 000 Days -albumille on odotettu kuin sitä kuuluisaa nousevaa kuuta. Bändi on tapansa mukaan pysytellyt hyvin vaiti siitä, mitä kulisseissa tapahtuu ja varmaksi tiedetään vain se, että uutta levyä on työstetty studiossa nyt jo jonkun aikaa.

Viime viikonloppuna yhtye palasi myös pitkältä keikkatauolta ja soitti kaksi ihka uutta kappaletta, mikä luonnollisesti nosti fanien toiveet uudesta levystä taivaisiin. Eilen yhtye puolestaan konsertoi Alabaman Birminghamissa, kun ruuduille lävähti mystinen päivämäärä 30. elokuuta ja nokkamies Maynard James Keenan – joka on tunnettu siitä, ettei tämä pidä puhelimien räpläämisestä keikoilla – jopa kehoitti faneja levittämään sanaa. Toki omaan piikittelevään tyyliinsä.

”No niin, ottakaa kaikki nyt puhelimenne esiin. Järjestysmiehet, olkaa aloillanne ja antakaa näiden pässien tehdä puhelimillaan mitä haluavat”, Keenan kuittaili.

Nyt samainen päivämäärä on jaettu myös hiljattain perustetulla Tool-yhtyeen virallisella Twitter-tilillä eli jotain mystistä todellakin tapahtuu 30. elokuuta. Todennäköisesti kyseessä on nyt se kauan odotettu uuden levyn julkaisupäivä, mutta kun kyseessä on Tool, on hyvä suhtautua asiaan edelleen tietyllä varauksella…

https://www.instagram.com/p/BxL_2jwHYn9

Lisää luettavaa