Jonna Tervomaa juhlii tasalukuja spesiaalikiertueella – ”Tuntuu mahtavalta päästä herättämään eloon isoja fiiliksiä”

Tervomaa ilmestyy keväällä yleisön eteen pitkästä aikaa kitaravetoisen kokoonpanon kanssa.
11.1.2023 13:28

Jonna Tervomaa täytti juuri 50 vuotta. Lisäksi Tervomaan julkista laulajan uraa on kestänyt jo 40 vuotta ja aikuisiän debyyttialbumi täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Myöhemmin tänä vuonna uutta musiikkia julkaiseva Tervomaa heittäytyy moninkertaisen juhlavuoden kunniaksi nostalgiseksi ja lähtee keväällä kiertueelle, jossa keskiöön nostetaan vuosina 1998-2004 julkaistujen albumien hitit. Mukaan spesiaalikiertueelle lähtee Tervomaan pitkäaikaisin kokoonpano, johon kuuluvat Jussi Jaakonaho (kitarat), Juha Kuoppala (koskettimet), Jonne von Hertzen (basso) ja Juho Viljanen (rummut & perkussiot).

”Tällä porukalla on yhdessä hikoiltu satoja tunteja treenikämpällä ja studiossa tätä tunnistettavaa ja ainutlaatuista yhteissoundia luoden. Tulossa on siis ihan kaikin tavoin iloinen ja odotettu jälleennäkeminen”, Tervomaa intoilee.

”Olen vähintään yhtä täpinöissäni kuin 25 vuotta sitten debyytin aikaan. Ennen kuin käännän taas uuden sivun, tuntuu mahtavalta päästä tämän kiertueen kanssa herättämään eloon isoja fiiliksiä ja tuuppia hereille nukkuneita, tärkeitä muistoja. Lavalla tää Jonna Tervomaan sydän kyllä aina raksahtaa auki. Tätä kaikkea on syytä juhlia. Ihan parasta tähän kohtaan.”

Jonna Tervomaan Suljettu Sydän – Klassikot ja hitit -kiertue etenee seuraavasti:
14.4. Lahti, Möysän Musaklubi
15.4. Espoo, Kulttuurikeskus
5.5. Tampere, G Livelab
6.5. Lappeenranta, Nuijamies
17.5. Jyväskylä, Lutakko
19.5. Helsinki, Korjaamo
20.5. Turku, Logomon Teatro

Lisää luettavaa