Jori Sjöroos tuottaa Ismo Alangon albumin

30.10.2007 09:26

Suomirockin arvostetuimpiin artisteihin kuuluva Ismo Alanko ja lyömäsoitintaiteilija Teho Majamäki ovat juuri aloittaneet ensi vuoden alussa julkaistavan uuden pitkäsoiton studiosessiot.

Suomirockin arvostetuimpiin artisteihin kuuluva Ismo Alanko ja lyömäsoitintaiteilija Teho Majamäki ovat juuri aloittaneet ensi vuoden alussa julkaistavan uuden pitkäsoiton studiosessiot. Helsingissä sijaitsevilla Soundtrack ja Kekkonen studioilla äänitettävän levyn nauhoitukset starttasivat toissa viikolla ja kestävät aina marraskuun loppuun saakka. Esimakua albumista saadaan joulukuussa julkaistavalla levyn ensimmäisellä singlellä.

Levyn tuottajaksi päätyi pitkällisten neuvotteluiden tuloksena Jori Sjöroos, joka on aikaisemmin työskennellyt omien kokoonpanojensa ohella ainoastaan PMMP:n kolmen menestyslevyn taustalla. Ismo Alangon tuleva levy on näin Sjöroosille ensimmäinen projekti, jossa hän työskentelee jonkun muun kuin itsensä säveltämän materiaalin parissa.

Äänittäjänä toimii Mikko Raita, jonka palveluita ovat viime aikoina hyödyntäneet esimerkiksi Apocalyptica, Tuomo ja Scandinavian Music Group. Miksaajaksi puolestaan varmistui islantilainen S. Husky Höskulds, joka nykyisin pyörittää studiotaan Los Angelesissa. Kymmeniä maailmantähtiä miksanneen ja äänittäneen Höskuldsin ansioluettelosta löytyy mm. Norah Jonesin, Tom Waitsin ja Fantomasin kaltaisia artisteja ja yhtyeitä.

Koko levytysprosessin ajan Teho Majamäki kirjoittaa blogia liittyen studio- ja kiertue-elämään. Blogi löytyy Ismo Alangon nettisivuilta.

Ismo Alanko Teholla tulevat keikat:

01.11. Savonlinna, Happy Time Baari
02.11. Kuopio, Henry’s Pub
03.11. Raahe, Raahesali
08.11. Kouvola, House Of Rock
09.11. Turku, VPK talo
10.11. Salo, Paradise Garden
11.11. Helsinki, Tavastia

www.ismoalanko.com

Lisää luettavaa