Jos tahdot kuulla Rauli Badding Somerjoen musiikkia keikalla, alkuvuodesta koittaa tilaisuutesi

13.12.2023 10:03

Iloisia uutisia kaikille Baddingin ystäville! Rauli Somerjoki poistui keskuudestamme vuonna 1987, mutta hänen musiikkinsa elää ja voi hyvin. Somerjoen tuotantoa pääsee kuulemaan keikkaolosuhteissa heti alkuvuodesta, kun Marko Haavisto ja Suvi Karjula lähtevät Badding-teemaiselle kiertueelle.

Poutahaukat-yhtyeen kanssa menestystä niittänyt Marko Haavisto on kunnostautunut Somerjoki-biisien parissa aikaisemminkin – onhan mies musisoinut Badding Rockers -kokoonpanon keulilla.

”Kun muistelen kultaista 1980-luvun alkupuolta ja aikaani peruskoulun yläasteella, tulevat päällimmäisenä mieleeni kotimme alakerran pannuhuone, sähkökitara ja Badding. Koulupäiväni kuluivat lähinnä odottaessa päivän päättymistä ja pääsyä pian takaisin olennaisen ääreen, eli opiskelemaan Raulin levyt kannesta kanteen. On kutkuttavaa palata pitkästä aikaa noiden laulujen pariin ja harvinainen tilaisuus päästä esittämään niitä elävälle yleisölle”, Haavisto kertoo tiedotteessa.

Suvi Karjula on puolestaan esiintynyt Baddingin elämää käsittelevässä musiikkinäytelmässä Somerolla. ”Baddingin tuotannosta minulle on läheisin Valot-kappale, joka on hieno ja herkkä rakkauslaulu”, Karjula kirjoittaa.

Kiertueen aikataulu näyttää tällaiselta:
9.2. Hyvinkääsali
10.2. Turun Konserttitalo
15.2. Akustiikka, Ylivieska
16.2. Kuusamotalo
17.2. Kuhmo-talo
18.2. Iisalmen Kulttuurikeskus
23.2. Kulttuuritalo Virta, Imatra
1.3. Tampere-talo
2.3. Muuramesali
8.3. Sibeliustalo, Lahti
9.3. Mikkelin Mikaeli
15.3. Kuusankoskitalo
16.3. Someron Monitoimitalo

Lisää luettavaa