Joulukirkko jäämässä uhkaavasti tältä vuodelta väliin? Eipä hätää, sillä Wedding Crashers tuo sen luoksesi – ensisoitossa akustinen Good Man -live

10.12.2017 13:35
Kotimainen indie rock -suuruus Wedding Crashers antautuu lähestyvän joulun tunnelmiin adventtisunnuntain yleiseen hartauteen sopivalla akustisella versiolla aiemmin tänä vuonna julkaistusta Good Man -kappaleestaan.

 

Yhtye itse kertoo kirkkoympäristön ja kappalevalinnan yhdistämisestä seuraavaa:

 

”Ihmiset ovat usein keikoilla fiilistelleet lauluharmonioitamme joten halusimme tuoda niitä valokeilaan jossain kiinnostavassa ympäristössä. Viimeksi kun julkaisimme Nuuksiolaisella laiturilla kuvatun version kappalesta ”Had I The Chance”, oli vastaanotto poikkeuksellisen lämmin. Käytimme apunamme Hesarin Ilkka Mattilan tekemää kätevää kirkkoakustiikkavertailua etsiessämme sopivan kaikuisaa tilaa ja päädyimme Vallilan Paavalinkirkkoon, jossa on luonnollinen 5 sekunnin kaiku. Good Man -kappaleen itsetutkiskelevat teemat sopivat myös kirkkoympäristöön mainiosti. Paavalinkirkon väki otti meidät lämpimästi vastaan ja oli poikkeuksellisen avuliasta.”

 

Klikkaa siis toistopainiketta jutun ylälaidasta, ota mukava asento istuimessasi ja anna kauniiden harmonioiden viedä sinut hetkeksi mennessään.

Lisää luettavaa