Judas Priest -laulajalta kysyttiin tämän parasta Lemmy-tarinaa – vastauksena tuli yksi hauska ja yksi sydäntäsärkevä muisto

Judas Priestin Rob Halfordilta kyseltiin Metal Hammerin tuoreessa haastattelussa miehen parasta Motörhead-kippari Lemmy Kilmisteriin liittyvää tarinaa. Kyse oli lehden ”kysy ja vastaa” -osiosta, jonka puitteissa lukijat pääsivät kysymään mieltään askarruttavia kysymyksiä metallijumalalta.

”Soitimme useita keikkoja Motörheadin kanssa ja mielestäni oli hupaisaa, että Lemmy kietoi aina keikan jälkeen hiuksensa turbaaniin”, Halford muistelee. ”Kävin tarkoituksella tapaamassa häntä aina jokaisen keikan jälkeen ja päädyin joka kerta istumaan hänen syliinsä. Kuvittelepa sitä! Metallijumala turbaanipäisen Lemmyn sylissä.”

”Minulla on myös yksi katkeransuloinen muisto Instagramistani löytyvään kuvaan liittyen”, mies jatkaa. ”Olimme rundanneet yhdessä Etelä-Amerikassa ja olimme palaamassa Los Angelesiin. Se oli pitkä, pitkä lento. Lemmy oli istuskellut yksikseen ja yleensä kun näin tapahtui, et halunnut mennä liian lähelle häntä. Menin silti ja kiitin häntä rundista. Juttelimme hetken ja tunsin sisuksissani, että jotain tulisi tapahtumaan [tässä vaiheessa Halford hiljentyy ja yrittää koota itsensä].”

”Pahoittelen… se on järkyttävä muisto. Pyysin ottaa selfien hänen kanssaan ja hän sanoi, että painu vittuun, mutta otimme sen silti. Se on viimeinen kuva minusta ja Lemmystä yhdessä. Ikävöin Lemiä edelleen ja kaikkea sitä, mitä hän merkitsi rock’n’rollille. Musiikki säilyy kuitenkin ikuisesti. Niin sanon itselleni aina kun mieleni vetää matalaksi.”