Judas Priestissä laulanut Ripper Owens: ”On tyrmistyttävää, kuinka he ovat pyyhkineet ajanjaksoni pois”

Rolling Stone julkaisee King For A Day -haastattelusarjaa, jossa toimittaja Andy Greene jututtaa laulajia, jotka ovat paikkailleet isojen bändien ikonisia laulajia vaihtelevalla menestyksellä. Tuoreimmassa haastattelussa vuoronsa saa Judas Priestiin 90-luvun puolivälissä pestattu Tim “Ripper” Owens.

Mies kertoo muun muassa saaneensa kuulla Rob Halfordin paluusta ja pestinsä päättymisestä faksilla, ja kuinka hänet bongattiin Priestiin alunperin tribuuttiyhtyeen keulilta. Owensilta kysytään myös, miksi [hänen ensimmäistä Priest-levyään] Jugulatoria ei löydy Spotifystä.

”En tiedä”, Owens vastaa. ”Se on hassu juttu. En saa niistä [levyistä] rahaa jos niitä myydään Amazonissa ja Spotifyssä. En saisi myynneistä yhtään mitään. Mutta bändin jätkät saisivat. Olen sanaton. Ne myisivät kyllä. En tiedä ymmärtävätkö he sitä. He eivät ilmeisesti tarvitse enempää rahaa. Demolition [Owensin toinen ja samalla viimeinen Priest-albumi] on helpommin löydettävissä, mutta se äänitettiin Atlanticille Amerikassa ja SPV:lle Euroopassa. Jugular tehtiin CMC Internationalille. Se oli uusi levymerkki, joka meni nurin. Mutta se on minusta outo juttu. Tiedän että olen puhunut niiden uudelleenäänittämisestä, mutta minulla on nyt liikaa kiireitä. Se on viimeinen juttu mitä haluan tehdä. On kuitenkin tyrmistyttävää, kuinka he ovat pyyhkineet ajanjaksoni pois. Maiden sentään soittaa Blaze Bayley -matskua livenä.”