Justin Timberlake yritti kannustaa ihmisiä äänestämään, rikkoikin vahingossa lakia

26.10.2016 12:58

Popmegatähti Justin Timberlake yritti hyvää hyvyyttään saada ihmisiä äänestämään käynnissä olevissa Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa. Kaunis ajatus, mutta poppari tuli vahingossa samalla rikkoneeksi lakia. Hups!

Kuten Spin uutisoi, Timberlake kävi itse antamassa äänensä ennakkoon ja päätti napata tilanteesta selfien, jonka poppari jakoi myös Instagram-tilillään. Kuvatekstissä Timberlake kehoittaa kaikkia suorittamaan oman velvollisuutensa ja suuntaavan lähimmän äänestyskopin suuntaan. Valitettavasti Tennesseen osavaltiossa, jossa Timberlake kävi äänestämässä, tuli vuonna 2015 voimaan laki, joka kieltää elektronisten laitteiden kuten älypuhelimien tai kameroiden käyttämisen äänestyskopissa.

Kuva on sittemmin poistettu Instagramista, mutta valitettavasti internet ei unohda. Timberlaken Instagram-tilillä on yli 37 miljoonaa seuraajaa ja monet mediat ehtivät levittää kuvaa eteenpäin ennen sen poistoa. Näppärimmät ottivat otoksesta vielä kuvakaappauksen todisteeksi. Hups!

Rangaistuksena puhelimen käytöstä äänestyskopissa voi olla 30 päivää vankeutta, 50 dollaria sakkoja tai molemmat. US Weeklyn mukaan tapauksesta on ilmoitettu piirikunnan syyttäjälle.

Hups!

Lisää luettavaa