Kaiken pandemiasynkistelyn keskellä Pete Townshendillä on ilahduttavia uutisia kaikille The Who -faneille

AOP

The Who on lukuisten muiden artistien tavoin joutunut siirtämään tälle vuodelle kaavaillut keikkansa vuodella eteenpäin. Tämä ei säveltäjä-kitaristi Pete Townshendin mukaan ole kuitenkaan pelkästään huono asia.

”Olen Wilshiressä, minulla on täällä maalaispaikka”, mies viestittää Rolling Stonelle. ”Tunnen itseni todella onnekkaaksi, sillä vietän yleensä paljon aikaa itsekseni studiossa. Tunnen, että rukouksiini, joita en olisi itse kehdannut ääneen sanoa, on vastattu. ’Peruuttakaa kaikki ja antakaa minulle studioaikaa!’ Se tuntuu lahjalta.”

Miehen asialistalla on viimevuotiselta Who-albumilta löytyvän Beads on One String -kappaleen uudelleenmiksaus, mutta myös uutta musiikkia on suunnitteilla.

”Olen myös katsellut mahdollisuutta aloittaa — olisin muuten tehnyt tämän vasta ensi vuonna — tulevalle Who-levylle tarkoitettujen uusien biisien kirjoittaminen, kun edellinen levykin sai niin hyvän vastaanoton. Pyörittelen ideoita.”

Jotta aika ei varmasti kävisi liian pitkäksi, Townshend puuhaa myös musikaalisovitusta viime vuonna ilmestyneestä The Age of Anxiety -romaanistaan.