Kaisa Rocks -festivaali kasvatti esiintyjälistaansa: Mokoma, Viikate, Kotiteollisuus…

Joni Haavisto / All Over Press

Kun viime aikoina on uutisoitu harmillisen usein festivaalien peruuntumisista ja siirtymisisä, on hauskaa päästä välillä kertomaan suotuisampiakin uutisia. Elokuussa juhlittava Kaisa Rocks -tapahtuma ilmoittaa nimittäin kasvattaneensa artistilistaansa usealla nimellä. Festivaali järjestetäön Helsingin Kaisaniemessä 12.–14. elokuuta.

Lisäyksiä ovat kotimaiset ikijyrät Mokoma, Kotiteollisuus ja Viikate sekä laulaja-lauluntekijä Vilma Alina. Festivaalin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat Eppu Normaali, Popeda, Battle Beast, Klamydia, Arttu Wiskari, Anssi Kela, Turmion Kätilöt ja Vesterinen Yhtyeineen

Ajatus kesäriennoista on saanut esiintyjätkin hämilleen. ”Mitä tarkoittaa festarikeikat? Ei mitään muistikuvaa. Tai mitä on keikkailu? Liikaa kysymyksiä, liian vähän vastauksia. En tiedä, tuleekohan tästä, saatana, mitään. Mutta ehkä tää viimeistään Kaisa Rocksissa selviää”, Kotiteollisuuden Jouni Hynynen ihmettelee tiedotteessa.

Tapahtuman liput ovat nyt myynnissä hintaan 49–109 euroa. Ennakkomyynnin hoitaa Ticketmaster. Soundi on Kaisa Rocksin virallinen yhteistyökumppani.