Kakasta asiaa: se todellinen rockin villimies sai oman emoji-mallistonsa ja lopputuloshan on, noh, miehen itsensä näköinen

Jesus Christ Allin, eli tutummin GG, oli lievästi ilmaistuna mielipiteitä jakava hahmo. Live-esiintymisissään ulosteita yleisön niskaan lingonnut ja fanejaan pieksemiset mielessä jahdannut mies oli vaaraksi paitsi itselleen, myös kenties ennen kaikkea muille. Linnareissu yleisön joukossa olleen naisen viiltelystä, polttamisesta ja veren juonnista pitäisi jo itsessään riittää kertomaan, että täysin tasapainoisesta kaverista ei todellakaan ollut kyse, edes anarkistisimpien punk-piirien mittakaavassa, muista enemmän ja vähemmän häiriintyneistä kolttosista ja suoranaisista rikoksista nyt puhumattakaan.

Joka tapauksessa Aggronautix-niminen yritys, joka valmistaa muun muassa suosittuja Throbbleheads-hahmoja, on katsonut asialliseksi luoda miehelle oman emoji-mallistonsa. Yhdessä musiikkiaiheisiin erikoistuneen Emoji Famen ja Allinin Merle veljen kanssa toteutettu setti on täynnä sitä itseään, eli verta, ulosteita ja päihteitä.

Emoji Famen perustajiin kuuluva Gavin Rhodes kommentoi projektia Dangerous Minds -blogin mukaan seuraavasti:

”Vihasit tai rakastitpa häntä, GG Allin on ikoni. GG:n tiivistäminen emojeihin oli puoliksi riemastuttavaa ja puoliksi oksettavaa puuhaa, joka summaa samalla hyvin hänen persoonansa. Hänelle tekemämme emojit kuvastavat hyvin tätä kaksijakoisuutta.”

Eittämättä.

GG-emojit ovat saatavilla iPhone ja iPad -laitteille täältä.