Kantritähti keskeytti keikan eturivissä selfieitä kuvanneiden fanien vuoksi – ”Ottaa päähän”

Miranda Lambertin tylytys on saanut sekä kiitosta että kritiikkiä.
18.7.2023 13:44

Amerikkalainen kantrisuuruus Miranda Lambert keskeytti hiljattain keikkansa Las Vegasissa, koska eturivissä selfieitä ottaneet fanit häiritsivät laulajan keskittymistä. Lambert oli juuri laulamassa Tin Man -kappaletta, kun tämä yhtäkkiä lakkasi laulamasta ja viittilöi bändiä lopettamaan.

”Sori, mutta minun on pakko stopata. Nämä tytöt keskittyvät niin selfieihinsä, etteivät he kuuntele kappaleita. Se ottaa päähän. En yhtään pidä siitä. Olemme täällä kuuntelemassa kantrimusiikkia. Olen täällä hitto vie laulamassa teille kantrimusiikkia”, Lambert tulistui eturivin faneille ja viittilöi näitä istumaan alas. Tämän jälkeen esitys jatkui.

@redneckinvegas

Miranda said its My Show.. #selfie #narcissist #Miranda #country #music #show #iPhone #tinman #sing #viral #share #wwyd #comment #vegas @Miranda Lambert #startover #scream #concert #wtf #lol #haha #me #like #love #vegasshow #subscribe #pissmeoff #girls #why #beautiful #sexy

♬ original sound – redneckinvegas

Lambertin tylytys on saanut sosiaalisessa mediassa sekä kiitosta että myös kritiikkiä. Toisten mielestä fanien käytös oli epäkunnioittavaa ja Lambertilla oli oikeus näpäyttää heitä, toisten mielestä taas maksavina asiakkaina faneilla on oikeus kuvata keikkaa, jos he näin haluavat.

”Hän olisi hyvin voinut laulaa kappaleen loppuun ja tehdä jonkun yleisen kommentin tyyliin: ’Yritetään nauttia hetkestä ja pidetään puhelimet hetkeksi poissa’, jos hänestä siltä tuntui”, eräs TikTok-käyttäjä kommentoi tapauksesta levinneen videon kommenteissa.

”Joo, minä olisin lähtenyt saman tien. Vitut tuollaisesta. He olivat maksaneet paikastaan. Jos et halua että ihmiset kuvaavat, kiellä puhelimet kokonaan. Tuo on naurettavaa!” kommentoi eräs toinen käyttäjä.

”Kuvia voi hyvin ottaa jonkun hänen menevämpien kappaleiden aikana, mutta kun on aika herkän, pyhän balladin, niin tuki suusi kuuntele. Se ei ole paljon pyydetty, sillä niitä balladeja ei montaa hänen setissään ole”, eräs kommentoija vuorostaan puolusti artistia.

Lisää luettavaa