Kari Peitsamo julkaisee uuden levyn – sekä albumin että kappaleiden nimien perusteella on tiedossa silkkaa timanttia

16.6.2016 13:49

Kari Peitsamo ratsastaa jälleen. Suomalaisen rockin ikiliikkuja esittelee pian maailmalle 67. albuminsa, joka on jo nimensä perusteella kuulematta parasta ikinä. Tuomo, laita aika hiljaiselle tää kazoo -levy julkaistaan huomenna 17. kesäkuuta.

Hilpeys ei suinkaan pääty albumin nimeen, vaan kappaleissakin on useta neronleimauksia jo otsikkotasolla. Huomenna maailma saa kuulla ensi kertaa muun muassa sellaiset ohjelmanumerot kuin Sauli Niinistö voodoo doll, Näin unta että paneskelin koko yön ja Tammervetsifaali – rakkauden vetsifaali. Myös Albert Järviselle on sävelletty oma nimikkokappale.

”Tällä levyllä ympyrä sulkeutuu. Urani alkoi 40 vuotta sitten pienimuotoisilla ja nerokkaiksikin kutsutuilla suomenkielisillä biiseillä. Tässä niitä on nippu lisää. Levyltä löytyy myös konkreettinen yhteys historiaan. Jo 40 vuotta sitten kirjoitin luonnosversion kappaleesta Albert Järvinen ja suunnittelin sen levyttämistä vuonna 1977 ilmestyneelle ensimmäiselle albumilleni Jatsin syvin olemus. Nyt vuonna 2016 kappale on vihdoin valmis levytettäväksi”, Peitsamo itse kuvailee levyä tiedotteessa.

Kuuntele singlenä julkaistu Hiljaisten seiväshyppääjien kerho alta. Koko albumin sisällysluettelon näet samasta suunnasta. Hyvä!

Tuomo, laita aika hiljaiselle tää kazoo -sisällys:

1. Tuomo, laita aika hiljaiselle tää kazoo
2. Hirvee tulva Teksasissa
3. Tammervetsifaali – rakkauden vetsifaali
4. Albert Järvinen
5. Sauli Niinistö voodoo doll
6. Tapahtui Seinäjoen keskustassa
7. Groove Ankka
8. Rytinää pyttyyn
9. Baari Jännä-Jussi
10. Hiljaisten seiväshyppääjien kerho
11. Radiohitti
12. Vanha puhelinluettelo
13. Näin unta että paneskelin koko yön
14. Karkkila

Lisää luettavaa