Karmarock väläyttelee ensi vuoden meininkejä: tarjolla normilippu, kausilippu ja lupaava ”Ei köyhille” -lippu

18.12.2017 12:08

Karmarock tiedottaa, että festivaalin ”salaiset keskustelut” on ”vuodettu esiin” internetissä. Karmarock-generalissimus Häiriö Piirisen ja mysteerisen Karmarock-viestintäpäällikön välisestä viestinvaihdosta ilmenee, että kolmenlaisia pääsylippuja olisi myynnissä.

Ensinnäkin tarjolla on Silavalippu-nimellä kulkevat joululiput, jotka kustantavat 38 euroa. Sitten festiaaliorganisaatio esittelee kausiliput vuosille 2018–20, eli samalla piletillä pääsee juhlimaan jokaiseen Karmarockiin mainittuina vuosina. Myös KR-klubeille aukeaa ovet samalla lipulla.

Kolmas ja aivan erityisen houkutteleva vaihtoehto on ”Ei köyhille” -loppu, joka maksaa 254 euroa. Tämä on ilmeisesti tavallinen pääsylippu, mutta paljon peruslippua kalliimpi, koska rikkailla on varaa maksaa ja kuka sitä köyhä haluaisi olla. ”Normaalikävijät tuo lähinnä kuraa festivaalin eteismatolle”, Piirinen tiivistää tiedotteessa Björn Wahlroosin kuolematonta viisautta mukaillen.

Näillä mennään. Lippuja voi ostaa esimerkiksi tapahtuman verkkosivujen kautta. Festivaali järjestetään ensi vuonna 28. heinäkuuta.

Lisää luettavaa