Aihe: KarmaRock

Millaista jälkeä syntyy Karmarockin studiostipendillä? Tämänvuotinen vastaus tuli julki tänään

Porilaislähtöinen Two of Us nappasi tänä vuonna KarmaRockin studiostipendin ja äänitti sen avulla neljä biisiä. Nyt saatiin kuultavaksi havaintoesimerkki siitä, millaista jälkeä stipendillä on saatu aikaiseksi: kuuntele Two of Usin komeasti nimetty To One Whose Name Was Written in Water -kappale alempaa.

Karmarock keksi tänä vuonna vähän erikoisemman tavan julkistaa ohjelmistonsa – artistikiinnitykset ovat nyt julki

Karmarock ei tiedottanutkaan tänä vuonna ohjelmistostaan perinteisin keinoin. Jos rockfestivaalien tarjonta ilmoitetaan normaalisti kansakunnalle somepäivityksillä ja tiedotteilla, Harjavallan festivaali-instituutio kertoi paljastavansa ohjelmistonsa ”tuntemattoman kohteen lukittavassa ilmoitustaulukaapissa”. Yleisöä kannustettiin bongaamaan ilmoitusta ja sille, joka ensimmäisenä lähettäisi kuvan artistiluettelosta Facebookiin, luvattiin ilmaiset liput tapahtumaan.

Karmarock väläyttelee ensi vuoden meininkejä: tarjolla normilippu, kausilippu ja lupaava ”Ei köyhille” -lippu

Karmarock tiedottaa, että festivaalin ”salaiset keskustelut” on ”vuodettu esiin” internetissä. Karmarock-generalissimus Häiriö Piirisen ja mysteerisen Karmarock-viestintäpäällikön välisestä viestinvaihdosta ilmenee, että kolmenlaisia pääsylippuja olisi myynnissä.