Ja kas, Trumpin virkaanastujaisjuhla on jälleen ilman pääesiintyjää – Andrea Bocelli ei laulakaan presidentin bileissä

21.12.2016 09:13

Viime viikolla uutisoitiin, että Donald Trumpin organisaatio olisi viimein löytänyt jonkun musiikkitähden esiintymään virkaanastujaisjuhlissaan 20. tammikuuta – sehän ei ole ollut mikään helpoin mahdollinen operaatio, kun artisti toisensa perään on kieltäytynyt kunniasta. Italialaisen, poppia ja oopperaa repertuaarissaan yhdistelevän laulajan Andrea Bocellin kerrottiin viimein tarttuneen tarjoukseen.

Vaan eipä se näin mennytkään. CNBC:n haastattelussa virkaanastujaisjuhlien järjestäjäkomitean puheenjohtaja Thomas J. Barrack Jr. kertoi, että kysymyksessä oli silkka väärinkäsitys: Bocelli ja Trump ovat hänen mukaansa hyviä ystäviä ja Bocelli oli tarjoutunut laulamaan juhlissa, mutta Trump oli kohteliaasti kieltäytynyt tarjouksesta. Näin seremonioiden ainoa varmistunut esiintyjä on 16-vuotias Talent-tähti Jackie Evancho, joka esittää Yhdysvaltain kansallislaulun.

Miten lienee tilanteeseen vaikuttanut se, että Bocellin fanikunta otti ilmeisesti kauhistuneena vastaan tiedon laulajan esiintymisestä Trump-juhlallisuuksissa ja kommentoi aihetta nihkeästi sosiaalisessa mediassa. Ainakaa CNBC ei yrityksistä huolimatta tavoittanut viime viikolla New Yorkissa esiintynyttä Bocellia kommentoimaan asiaa.

Lisää luettavaa