Kaupunkifestivaali Lost in Musicin ohjelma on valmis – Soundi on ehdolla vuoden musiikkimediaksi

Olavi Uusivirta
Sanni Pohjalainen

Tampereella tapahtuu taas lokakuussa. 3.–6.10. järjestettävän Lost in Music -festivaalin ohjelmisto on täten valmis, ja viimeisimpiä kiinnityksiä ovat muun muassa Helsinki-Cotonou Ensemble, Ylva Haru, Have You Ever Seen the Jane Fonda Aerobic VHS? sekä laulaja-lauluntekijä Lac Belot.

Aiemmin ilmoitettuja kiinnityksiä ovat muun muassa Olavi Uusivirta, Töölön Ketterä, Ensiferum, Rytmihäiriö, Paperi T, Sini Yasemin, Ruusut, Medeia, Younghearted ja Elias Gould. Tapahtuman koko ohjelmisto on koottu tänne. Festarin lipunmyynnistä vastaa Tiketti, joten katso täältä tarkemmin listaa, mitä tapahtuu missäkin.

Samana viikonloppuna vietetään tavalliseen tapaan Musiikki & Media -tapahtumaa, ja kuten tapoihin kuuluu, musiikkialan kokoontumisajojen yhteydessä palkitaan kaikenlaisia aloillaan ansioituneita tekijöitä. Soundi on valittu ehdolle Vuoden kotimainen musiikkimedia -palkinnon saajaksi, mikä ilahdutti toimitusta suuresti! Lisäksi mainittakoon, että muun muassa Soundiin kirjoittava Arttu Seppänen on ehdolla Vuoden toimittaja -kategoriassa. Kaikki Industry Awards -ehdokkaat voi käydä läpi täällä.