Kavereita, bändejä ja yhteisiä aatteita – Puntala-Rock tulee taas, tässä koko ohjelmisto

Lempäälään saapuu esiintyjiä aina Etelä- ja Pohjois-Amerikasta saakka.
28.6.2023 09:22

Monien punk-ihmisten odotettu jokakesäinen traditio, Suomen suurin punkfestivaali Puntala-Rock järjestetään taas tuttuun tapaan Lempäälässä heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 28.–29. päivä. Ohjelmistossa on tänäkin vuonna tarjolla asennetta punkin eri genreistä ja vuosikymmeniltä ja kaukaisimmat esiintyjät tulevat tänä vuonna Etelä- ja Pohjois-Amerikasta. Artikkelin lopusta löydät kaikki kattaukseen kuuluvat orkesterit.

Puntala-Rock on myös paljon muutakin kuin musiikkia. Se on samanhenkisten ihmisten kohtauspaikka, jonka yhteisöllinen tunnelma on kokemisen arvoinen. Puntala liputtaa vahvasti hyvien arvojen puolesta eli paikalle voi saapua juuri sellaisena kuin on ihonväriin, alkuperään, seksuaaliseen suuntautumiseen, sukupuoleen, kehon ominaisuuksiin ja muotoon, varallisuuteen tai taitoihin katsomatta. Henkinen tai fyysinen väkivalta eivät mahdu sen enempää Puntalan kuin DIY-punkinkaan arvoihin.

Kahden päivän lipun saa ostettua netistä Liveton sivuilta ja sille tulee hintaa 57 euroa plus toimituskulut. Fyysisiä lippuja 60 euron hintaan saa hankittua Lempäälän Ideaparkin Swampista, Tampereen Swampista sekä Vastavirta-klubilta sekä Helsingissä Mustan kanin kolosta ja Stupido Marketista.

Alla listattuna kaikki Puntala-Rockin esiintyjät aakkosjärjestyksessä. Tarkempi päiväkohtainen jaottelu ja soittoajat ilmoitetaan myöhemmin. Tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä.

Aspect Noir, Bad Jesus Experience, Bastards, Bosque Rojo (CAN), Corroder, Dart, Desenterradas (ESP), Hauraus, Hautaustoimisto, Huomio, Hårda Tider (SWE), Häpeä, Influenza, Kovaa Rasvaa, Maaseudun Tulevaisuus, Manacles (LTU), Nafra (ESP), Ohjus, Oi Polloi (SCO), Plasma, Poison Church, Potere Negativo (ITA), Sallan Tauti, Stinkbird, Systema (COL), Tamara Luonto, Teresa Banks, Tiikeri, Total Nada (CAN), Urin (DEU), Valse Triste, Vivisektio, X2000.

Lisää luettavaa