Kävipä kerran niin, että Ace Frehley kumautti nykyistä Kiss-kitaristia nyrkillä leukaperiin tähän tarpeeksi hermostuttuaan

30.9.2018 19:54

Alkuperäinen Kiss-soolokitaristi Ace Frehley muisteli hiljattaisessa keskustelutilaisuudessa vuosituhannen vaihteen paikkeille sijoittunutta tapausta, jolloin päätyi tarjoilemaan Kissin silloiselle kiertuemanagerille, sittemmin miehen Spaceman-hahmon perineelle Tommy Thayerille rystysvoileipää.

”Se ei ole minulle tyypillistä käytöstä”, Frehley totesi Hollywoodin Musicians Instituten järjestämässä tilaisuudessa. ”Meillä oli rundilla sääntö, ettei naisia saa tuoda pukuhuoneisiin. Kun olemme valmistautumassa, emme halua ketään… emme halua edes kundeja sinne. Sääntö siis oli, ettei tyttöystäviä tai muita pukuhuoneisiin.”

”Minulla oli tyttöystävä mukanani — kanadalainen malli, ja hänen täytyi tietenkin odottaa ulkopuolella. Kun Shannon [Tweed-Simmons] ja Paulin [Stanley] vaimo tulivat kiertueelle, he marssivat suoraan pukuhuoneisiin. Annoin asian olla, enkä tehnyt siitä numeroa. Tällä kertaa olimme kuitenkin Australiassa rundin viimeisenä päivänä. Kaikki olivat lähteneet pukuhuoneesta. Paul, Gene [Simmons] ja Peter [Criss]… oliko Peter siellä, vai oliko se Eric [Singer]? Noh, sillä ei ole tarinan kannalta merkitystä. Kaikki olivat häipyneet, joten sanoin ulkopuolella odotelleelle tyttöystävlleni, että ’Hei kultsi, tule sisään. Täällä ei ole ketään.'”

”Viisi minuuttia myöhemmin Tommy Thayer saapuu paikalle ja sanoo: ’Ace, tiedät säännöt — ei naisia pukuhuoneeseen.’ Vastasin, että ’Täällä ei ole ketään. On kiertueen viimeinen päivä.’ Hän alkoi sanella minulle sääntöjä, joten tinttasin häntä. Menetin malttini. Bronxista kotoisin oleva poika minussa pääsi valloilleen.”

Frehleyn uusi Spaceman-soololevy ilmestyy lokakuun 19. päivä. Miehen mahdollisesta osallistumisesta Kissin hiljattain julkistamalle jäähyväiskiertueelle ei ole tietoa.

Lisää luettavaa