Artisti: Ace Frehley

Ace Frehleylle lähestymiskielto – ex-naisystävä kertoi oikeudelle entisen Kiss-kitaristin uhkaavasta käytöksestä

Sitten hieman vähemmän hilpeitä uutisia Yhdysvalloista. Viihdesivusto TMZ uutisoi Ace Frehleyn entisen naisystävän turvautuneen viranomaisten apuun muusikon uhkaavan käytöksen vuoksi. Naisen mukaan Kissin kultavuosien kitaristin käytös on ollut sen verran pahaenteistä, että tämän on parempi pysytellä hänestä etäällä. Oikeus määräsikin Frehleyn väliaikaiseen lähestymiskieltoon.

Ex-kitaristi huolissaan Kissin jäähyväiskiertueen kulusta: ”Surullista, etteivät he saaneet myytyä Madison Square Gardenia loppuun”

Entisen Kiss-kitaristi Ace Frehleyn sekä yhtyeen nokkamiesten Gene Simmonsin ja Paul Stanleyn välit ovat olleet vuosien varrella vähintäänkin tulenarat. Riitoja on aloitettu ja ratkottu niin haastatteluissa, elämäkertojen sivuilla kuin kesken kiertueidenkin, eivätkä miekkoset ole mahtuneet samaan kokoonpanoon sitten vuosituhannen vaihteen jälkeen.

Entinen Kiss-kitaristi Ace Frehley kamppailee avaruusolentoja vastaan tuoreella videolla

Mutä puuhaa Ace Frehley nykyään? Kaipaa mukaan Kissin jäähyväiskiertueelle, enimmäkseen, mutta ahkeroi kitaristi myös soolouransa parissa. Frehley julkaisi juuri uuden Mission to Mars -musiikkivideon, jonka animaatiot ovat Christopher Fequieren käsialaa. Katso tuotos yläpuolelta.

Kuinka Gene Simmons kommentoi entisen Kiss-kitaristin hiljattaista solvauksia vilisevää purkausta? Vähintäänkin yllättävästi

Kerroimme viime kuun loppupuolella, kuinka alkuperäinen Kiss-kitaristi Ace Frehley avautui harvinaisen tulikivenkatkuisin sanakääntein Facebookissa yhtyeen johtohahmojen sanomisista, haukkuen Gene Simmonsin muun muassa kusipääksi ja seksiaddiktiksi. Siitä lähtien monet ovat odotelleet suorapuheisuudestaan tutun Simmonsin vastausta kieli pitkällä. Nyt se on tapahtunut, mutta Simmonsin reaktio onkin yllättäen aivan jotain muuta, kuin basistin verbaaliseen sivalteluun tottuneet odottivat kuulevansa.