Keikkalavoille palaava Tiisu nähdään helmikuussa Helsingissä, Tampereella ja Turussa

Tiisun uudelleenaktivoituminen jatkuu ensi vuoden alkuun sijoitetulla kolmen konsertin keikkarupeamalla. Helsingin On the Rocksissa 22.11. paluukeikkansa suorittava yhtye esiintyy seuraavan kerran 7.2. Turun Dynamossa, mistä matka jatkuu 8.2. Helsingin Tavastialle ja 21.2. Tampereen Olympiaan. Viimeksi mainitulla keikalla on mukana Sydän Sydän.

”Tiisu ei edes ole hirveän vanha bändi, mutta näin kahden vuoden tauon jälkeen meillä on suuri nostalgisoinnin tarve. Nämä keikat ovat ennen kaikkea tribuutteja sille, mitä me ollaan oltu, ennen kuin siirrymme täysin uudelle aukeamalle”, Henrik Illikainen sanoo tiedotteessa.

”Setti tulee olemaan sitä tutuinta vanhaa, kera parin uuden vivahteen ja ehkä jonkun yllätyksenkin! Jos olet tykännyt Tiisun livemeiningistä, tai et ole koskaan meitä nähnytkään, niin nyt jos koskaan kannattaa tulla kokemaan meidät livenä.”

Konserttien ennakkoliput tulevat myyntiin keikkapaikkojen lipunmyyntikanavissa keskiviikkona 20. marraskuuta. Parinkympin hujakoilla näyttävät olevan hinnat.