Keikkaperuutuksia ja -uutisia, mm. Morbid Angel ja El-P

2.7.2012 13:47

Artistina, tuottajana ja Definitive Jux -levymerkin pyörittäjänä tunnettu hiphop-artisti El-P saapuu Suomeen. Konsertti tapahtuu Helsingin Kuudennella linjalla lauantaina 6. lokakuuta.

Vaihtoehtoisen rapin parissa parikymmentä vuotta viihtyneen yhdysvaltalaisartistin keikkaliput tulevat myyntiin keskiviikkona 4. heinäkuuta Tiketissä.

Metallipuolella nähdään pari todella kovaa keikkaa, kun Kreator, Morbid Angel, Nile ja Fueled By Fire soittavat Helsingin Nosturissa perjantaina 7.12. ja Oulun Taetrissa 8.12.

Juuri Tuskassa konsertoinut Trivium tuo puolestaan mukanaan As I Lay Dyingin, Calibanin ja Upon A Burning Bodyn. Suomen-keikkaa ei ole vielä virallisesti ilmoitettu, mutta sellaista laulajakitaristi Matt Heafy Tuskan lavalta käsin lupaili…

Peruutuksiakin on tapahtunut.

Garagerockin kulttinimi Pierced Arrows on nimittäin perunut koko tulevan Euroopan-kiertueensa, joten samalla yhtyeen syyskuulle ilmoitetut kolme Suomen-keikkaa jäävät luonnollisesti toteutumatta.

Myös jamaikalainen reggaeartisti Richie Spice on perunut Euroopan-kiertueensa. Ilosaarirock ei siis saa artistia, mutta paikkaajakin on jo tiedossa ja sehän on ruotsalainen Looptroop Rockers.

Lisää luettavaa