Artisti: Kreator

Kreator julkaisi uuden videon – innoitusta lienee haettu Midsommar-kauhuelokuvan maisemista

Vanha kunnon Kreator julkaisee 15. studioalbuminsa 10. kesäkuuta, ja nyt tuotosta promotoidaan uudella musiikkivideolla. Videobiisiksi on valikoitunut esitys nimeltä Midnight Sun, ja mukaan on pestattu myös monipuolinen saksalais-espanjalainen muusikko Sofia Portanet. Video tuo aika vahvasti mieleen vuoden 2019 Midsommar-kauhuelokuvan, ja mikäpä siinä, kun modernista klassikosta on kuitenkin kysymys. Katso alempaa.

Vähän mukavampia uutisia: Lamb of Godin ja Kreatorin siirtyneet keikat saivat uudet päivämäärät

Tällaisia tietoja on paljon mukavampi uutisoida kuin niitä tälle vuodelle muuten ominaisia peruuntumis- ja siirtymishommia. Lamb of Godin ja Kreatorin oli määrä metelöidä Helsingissä ja Oulussa jo keväällä, mutta sitten tuli koronapandemia ja sotki kaiken. Nyt keikoille on löytynyt uusi päivämäärä: kaksikko yrittää Suomen-vierailua ensi vuoden marraskuussa. Jonkun verran pitää siis odotella.

Korona ei pysäytä Saksan suurinta hevifestaria – Wacken Open Air lähetetään suoraan kotivastaanottimiin

Saksassa järjestettävä gargantuaalinen metallifestivaali Wacken Open Air lukeutuu koronaviruksen tämän vuoden osalta peruuttamiin kesätapahtumiin. Festivaali ei ole kuitenkaan jäänyt tuleen makaamaan, vaan päättänyt lähteä hyödyntämään online-maailman tarjoamia mahdollisuuksia heijastaa ohjelmistonsa musiikinnälkäisen kansan verkkokalvoille.

Kreatorin Suomen-keikat peruuntuivat, mutta tässä lohtua murheeseen: kuuntele uusi biisi!

Thrash-jätti Kreatorin oli määrä esiintyä Suomessa Lamb of Godin kanssa nyt maaliskuun lopussa, mutta kuten tunnettua, tässä on tapahtunut kaikenlaista. Jotain iloisia uutisia on kuitenkin kerrottavana tämänkin yhtyeen suunnalta: bändi yllätti kannattajansa julkaisemalla äkkiarvaamatta upouuden kappaleen. Kuuntele iloisesti nimetty 666 World Divided yläpuolelta!