Artisti: Kreator

Kreatorin Suomen-keikat peruuntuivat, mutta tässä lohtua murheeseen: kuuntele uusi biisi!

Thrash-jätti Kreatorin oli määrä esiintyä Suomessa Lamb of Godin kanssa nyt maaliskuun lopussa, mutta kuten tunnettua, tässä on tapahtunut kaikenlaista. Jotain iloisia uutisia on kuitenkin kerrottavana tämänkin yhtyeen suunnalta: bändi yllätti kannattajansa julkaisemalla äkkiarvaamatta upouuden kappaleen. Kuuntele iloisesti nimetty 666 World Divided yläpuolelta!

Millaista menoa voi odottaa kevään Kreator-keikalta? Ärhäkkä video antaa osviittaa thrash-jätin livekunnosta

Kreator ja Lamb of God konsertoivat Suomessa 30.3. Oulun Teatriassa ja 31.3. Helsingin Jäähallin Black Box -tiloissa. Vaan missä kunnossa perinteikäs saksalaisbändi on nykyään? Tähän kysymykseen voi etsiä vastauksia yllä olevan livevideon avulla. Yhtye julkaisi juuri London Apocalypticon – Live at the Roundhouse -tallenteen, ja tuotosta promotoidaan hilpeän Enemy of God -kappaleen livevideolla. Pätkä on taltioitu Masters of Rock -tapahtumassa vuonna 2017. Taattua kamaa näyttää olevan tarjolla orkesterin ystäville.

Jälleen iloisia uutisia metalliyleisölle: Lamb of God ja Kreator kahdelle keikalle Suomeen!

Ensi talvesta näyttää kehkeytyvän varsin suotuisa ajanjakso Suomen heavykansalle. Aiemmin on uutisoitu muun muassa Slipknotin, Ozzy Osbournen ja Ghostin keikoista – eikä tuo marraskuun Steelchaos-tapahtumankaan anti näytä lainkaan hullummalta – ja nyt kantautuu sellaisia tietoja, että Lamb of God ja Kreator vierailevat täällä alkuvuodesta yhteisvoimin. Kolmantena pyöränä mukana kulkee Power Trip.