Kerrang! valitsi kaikkien aikojen heavy metal -pitoisimmat tv-mainokset – mukana myös suomalainen imeskelytablettimainos

Kurkkupastillit fikkaan ja torille!
20.1.2019 20:44

Brittiläinen rock-raamattu Kerrang! on valikoinut kymmenen kaikkien aikojen heavy metal -pitoisinta tv-mainosta, joissa raskaampaa rockin räimettä on hyödynnetty niin autojen, ruoan kuin imeskelytablettienkin markkinointitarkoituksiin.

Lehden koostama kolmen kärki muodostuu saksalaisen rakentamiseen keskittyneen Hornbach-ketjun tunteisiin käyvästä kiusatun goottitytön tarinasta, urheilukanava ESPN:n kommentaattori John Claytonin Slayer-fanituksesta sekä Nissinin kananuudeleista, jonka reklaamissa piirretty kananpoika tulee evästä valmistaessaan kutsuneeksi pimeitä voimia ja… noh, ehkä loppuratkaisu on parempi katsoa ihan itse.

Loput mainoksista ja tarinat niiden valintojen taustalta voit käydä tarkistamassa täältä.

Bonuksena alta löytyy vielä seitsemännellä sijalla komeileva Zyx-imeskelytablettien black metal -teemainen mainos, jota Kerrang! kuvailee seuraavasti: ”Tämän suomalaisen yskänpastillimainoksen vitsi on juustoinen ja Immortalin tyylisten black metal -hemmojen käyttäminen ansaitsee muutaman silmien pyöräytyksen. Se, kuinka syvälle black metal -teemaan yhtiö sukelsi mainoksellaan on kuitenkin ihailtavaa, ja onhan tämä nyt kliseisyydestään huolimatta herttaista. Ja onhan tämä myös suomalaista tekoa, joten voimme olla varmoja siitä, että metal on heille oikeastikin tuttua.”

Lisää luettavaa