”Kerron tarinani musiikin parissa ja jaan paljon henkilökohtaisia valokuvia” – Tarja Turunen julkaisee ensimmäisen kirjansa

Tarja Turunen.
Tim Tronckoe

Tarja Turunen on käyttänyt koronapandemian aiheuttaman luppoajan hyödykseen ja kirjoittanut keikkatauon aikana ensimmäisen kirjansa.

Singing In My Blood -niminen teos sisältää ennennäkemättömiä ja intiimejä valokuvia, jotka kuvittavat laulajan musiikin ympärille kietoutuvia muistoja.

”Laulaminen on veressäni”, Tarja kommentoi. ”Olen nauttinut esiintymisestä aina pikkutytöstä lähtien… mutta kun vuonna 2020 ei ollut mahdollisuutta nousta lavalle, käytin paljon aikaa käydäkseni läpi valokuva-albumeja, nähden onnellisia hetkiä lapsuudesta, varttumisesta ja musiikin tekemisestä, faneihin tutustumisesta ja matkustamisesta maailmalla äänittämässä ja esiintymässä sekä pitämässä hauskaa – nuo muistot täyttävät tämän kirjan.”

”Kerron tarinani musiikin tekemisestä ja jaan paljon henkilökohtaisia valokuvia Singing In My Bloodissa”, Tarja jatkaa. ”Se on iso, yli 200-sivuinen kovakantinen kirja täynnä kuvia ja tulee saataville kahtena deluxe-versiona.”

Singing In My Blood ilmestyy myöhemmin tarkentuvana ajankohtana tämän vuoden puolella. Lisätietoja löydät osoitteesta tarjabook.com.